Tower Park Praha – aukščiausias apžvalgos bokštas Čekijoje

Tower Park Praha, televizijos bokštas Prahos rajone Žižkove yra ne tik aukščiausias pastatas mieste, bet irgi aukščiausias apžvalgos bokštas Čekijoje. Turi 216 metrus, pastatytas 1985 – 1992 m. pagal Václav Aulicki ir Jiři Kozák archiktektų projektą.

Dėl didelio atnaujinimo 2012 m. objektas išsiskiria savo neįprastu, moderniu dizainu. Bokšto konstrukcijos svoris – 2 200 tonų. Po bokštą, aukštyn ir žemyn, ropoja 10 kūdikių – Davido Černy skulptūrų.

Panorama, kuri atsiveria iš observatorijos, su geru matomumu siekia net šimtą kilometrų. Atsiveria irgi nuostabus visos Prahos vaizdas, kuriuo galima žavėtis ir dieną, ir naktį, nes apžvalgos terasa dirba iki vidurnakčio. Svečių laukia papildomos pramogos – kabantys foteliai (bubble chairs), kur galima atsipalaiduoti klausydamas gamtos garsų – paukščių čiulbėjimo Stromovka parke ar vandens ošimo Vltavoje, o irgi kita atrakcija – vaizdo įrašai, kurie pristato lankytinus objektus Prahoje bei visoje Čekijoje.

66 metrų aukštyje yra „Oblaca“ restoranas iš kurio galima gardžiuotis Čekijos virtuvės delikatesai ir žavėtis Prahos panorama. Unikali ir prabangi atrakcija yra apgyvendinimas šešių žvaigždžių apartamente One Room Hotel, kuris taip pat yra 66 metrų aukštyje.

Tower Park Praha apsuptas gražaus parko. Per artimiausius metus čia turėtų būti įkurti mažas golfo aikštynas, iškylos vietos, vaikų žaidimų aikštelės bei  mobili scena su vietomis žiūrovams.




KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.752069sec.