Špindlerūv Mlynas yra pasirengęs turistams ir pradeda vasaros sezoną

Kalnų kurortas Špindlerūv Mlynas (Špindlerův Mlýn, Čekijos šiaurėje, Krkonošių kalnuose, Hradec Kralovės krašte) yra paruoštas vasaros sezono pradžiai.


Slidinėjimo kurortas paruošė daugybę renginių ir naujienų turistams ir Čekijos gamtos grožio mėgėjams, pavyzdžiui, galimybę visiškai nemokamai važinėti visais funikulieriais, išsinuomoti kokybiškus elektroninius dviračius ir paspirtukus arba stovyklauti tiesiai po šv. Petro slidinėjimo maršrutu. Praėjusį gegužės savaitgalį taip pat atidarytas garsusis „Špindl“ dviračių parkas su šešiais maršrutais.


Špindlerūv Mlynas yra ne tik populiarus žiemos sporto kurortas, bet ir svarbus vasaros turizmo centras. Net be sniego, jis suteikia daugybę aktyvaus poilsio ir atsipalaidavimo galimybių. Svečiai pasirinkę apgyvendinimo vietą viename iš viešbučių partnerių, gaus nemokamus bilietus funikulieriams visiems šeimos nariams.


Žemutinėje funikulieriaus į Medvědín stotyje ir miesto centre galima išsinuomoti aukštos kokybės elektroninius dviračius. Kartu su didžiausiu Europoje kalnų dviračių lenktynių organizatoriais „Kolem pro život“ kurortas pradėjo kokybiškų elektroninių dviračių nuomos projektą. Beveik šimto kilometrų dviračių takų tinklu gali mėgautis net pradedantieji sportininkai.


Keliaujantys su vaikais tikrai įvertins modernias žaidymo aikšteles, batutų parką bei skirtingo ilgio mokomuosius takus. Jie visi turi savo originalią istoriją ir pakeliui supažindina su Krkonošių kalnų gamta.

Norintys atsipalaiduoti atokiau nuo miesto centro nuo birželio 12 d. galės stovyklauti palapinių miestelyje tiesiai po šv. Petro slidinėjimo maršrutu.


Daugiau informacijos apie apgyvendinimo galimybes ir visus vasaros renginius: www.skiareal.cz/en/



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.96993208sec.