Kovą atsidarysiančiame viešbutyje Kaune jau rezervuojami kambariai

Statomame Kauno viešbutyje "Reval Hotel Neris" jau priimamos išankstinės kambarių rezervacijos internetu bei rezervacijų centruose Vilniuje, Rygoje ir Taline. Kovo 17 d. duris atversiantis viešbutis bus didžiausias mieste. Viešbutis kauniečiams ir miesto svečiams pasiūlys 208 modernius kambarius bei išskirtinį konferencijų ir renginių centrą.

"Šiuo metu "Reval Hotels" yra įkūrę viešbučius visuose didžiausiuose Baltijos šalių miestuose, o Kaunas, gyventojų skaičiumi prilygstantis Talinui, turi potencialo tapti solidžiu turizmo ir verslo centru, – teigia "Reval Hotel Neris" generalinis direktorius Audronis Rukšėnas. – Čia įrengus aukštos klasės viešbutį su moderniu, iki tūkstančio žmonių talpinančiu konferencijų centru, į miestą bus galima pritraukti ne tik turistų, bet ir verslo klientų, konferencijų organizatorių. Miesto geografinė padėtis šiuo požiūriu yra itin palanki. Tokie srautai tikrai turės teigiamos įtakos ne tik Kauno populiarumo kėlimui, bet ir jo verslo aplinkos gerinimui".

Konferencijų ir renginių centre bus įrengtos aštuonios salės. Didžiausioje vienu metu galės susėsti iki 450 žmonių, mažiausioje – 28. Salės bus aprūpintos modernia technine įranga: sinchroninio vertimo, apskritojo stalo mikrofonų sistema, vaizdo konferencijų įranga, skaitmenine vaizdo kamera ir t.t. Pasak A. Rukšėno, tai pirmasis viešbutis Kaune, galintis teikti tokio masto konferencijų paslaugas. "Žvelgiant į viešbučių rinką mieste, matyti, kad viešbučių skaičius Kaune yra nemažas, tačiau tokių, kurie būtų pritaikyti dideliems renginiams, t.y. turėtų daug aukštos klasės kambarių bei plačias konferencijų rengimo galimybes, trūksta. Taigi "Reval Hotel Neris" tikisi patenkinti būtent tokių viešbučių poreikį", – teigia A. Rukšėnas.

Pasak generalinio direktoriaus, ateityje viešbučių rinka Kaune turėtų dar labiau augti – tą rodo ir šiuo metu beprasidedantis viešbučių statybos bumas. "Turint galvoje, kad turistų srautas Kaune 2007 m. išaugo 30 proc., viešbučių verslas turėtų tik plėstis", – sako A. Rukšėnas. Jo teigimu, prie to prisideda gausėjantis plataus masto tiek tarptautinio, tiek vietinio lygmens renginių skaičius – jų dalyvių apgyvendinimui reikia didelių, tačiau aukštų aptarnavimo kokybės standartų besilaikančių viešbučių. Jų paklausą turėtų didinti ir bendra miesto verslo sektoriaus plėtra.

Viešbutis "Reval Hotel Neris" įsikūręs ir patogioje vietoje miesto centre – šalia Laisvės alėjos, tad į jį lengva atvykti tiek iš oro uosto, tiek iš autobusų stoties. Iš 208 viešbučio kambarių 190 yra dviviečiai standartinės klasės kambariai, 17 dviviečių liukso klasės kambarių ir vieneri apartamentai. Svečiai galės mėgautis atvira vasaros terasa, viešbutyje bus įrengtas 140 vietų restoranas, jaukus baras bei teikiamos kitos paslaugos viešbučio svečiams. Visame viešbutyje veiks bevielis internetas.

Šiuo metu jau galima rezervuoti kambarius viešbutyje internetu tinklapyje www.revalhotels.com bei trijuose "Reval Hotels" rezervacijų centruose. Atidarymo proga taip pat pateikiami specialūs pasiūlymai. "Statybas numatome baigti laiku, tad klientai gali nesibaimindami rezervuoti kambarius jau nuo pat kovo 17 d.", – teigia "Reval Hotel Neris" pardavimų vadovė Vilma Tamošauskaitė.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18150902sec.