Harley Davidson Europos klubų sąskrydis «SUPERRALLY 2011»

Klaipėdoje vyks tradicinis kasmetinis Harley Davidson Europos klubų sąskrydis "SUPERRALLY 2011".

2011 metų birželio 9 dieną į Klaipėdą turėtų sugužėti apie 10 tūkst. Harley Davidson fanų. Jau nuo 1975 metų kasmet vis kitoje Europos šalyje suvažiuoja apie 10 000 dalyvių iš skirtingų šalių. Šiemet Harley Davidson fanai pirmąkart atvyksta ne tik  į Lietuvą, bet ir Rytų Europą. Jie atkeliaus iš visos Europos ir čia viešės keturias dienas. Tokia fiesta kasmet rengiama vis kitoje šalyje. 2010-iais -Graikijoje. Šiemet į "Super Rally" Danijoje susirinko apie 18 tūkst. "Harley-Davidson" baikerių.

2011-ųjų "Super Rally" suvažiavimą patikėta surengti „Harley-Davidson Baltija" klubui, kuris vienija bendraminčius iš Lietuvos ir Latvijos. Šį renginį Lietuvoje organizuoja "Harley Davidson club Baltija", vienijanti apie 30 šios markės motociklų vairuotojų. Renginys vyks prie pat Klaipėdos esančiame aerodrome. Apie tai dar bus kalbama su Klaipėdos rajono valdžia.

Klaipėdos aerodrome (~4 km nuo Klaipėdos) daugelis svečių įsikurtų palapinėse, čia pat būtų įrengta scena, kur kiekvieną vakarą vyktų renginiai. Skaičiuojama, kad vienam motociklininkui bilietas į renginio teritoriją kainuos apie 60 eurų. Pasak organizatorių, gyventojai gali dalyvauti tokioje šventėje, tačiau paprastai toks renginys vietinių pritraukia mažai. Svarstoma, kad gyventojai motociklais galės pasigrožėti šiems susirinkus Teatro ar kitoje aikštėje.

Klaipėdiečiai kviečiami dalyvauti "Gražiausio Harley Davidson motociklo rinkimuose", kurie įvyks šeštadienį (birželio 11d.) Kruizinių laivų terminale.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.18278503sec.