Atostogautojų akys krypsta į Europos kurortus. Bulgarija ruošiasi antplūdžiui

Ekonominiams ir socialiniams veiksniams keičiant turizmo rinką, vis didesnio dėmesio sulaukia Europos šalių kurortai Ispanijoje, Graikijoje, Bulgarijoje. Tarptautinės įmonių grupės TEZ TOUR vadovai užsimena, kad jau netolimoje ateityje kompanija gali pristatyti naujas kryptis, kurių iki šiol TEZ TOUR neturėjo. Jų teigimu, 2013 m. bus kupini iššūkių, planuojama veiklą koreguoti atsižvelgiant į kintančią rinką, tačiau priimant atitinkamus sprendimus bus išlaikomi esminiai prioritetai – aptarnavimo kokybė, poilsio komfortas.

Pastaruoju metu planuojančiųjų vasaros atostogas akiratyje vis dažniau atsiduria Bulgarija. TEZ TOUR specialistų skaičiavimais, bendras Bulgarijos krypties augimas šiemet turėtų sudaryti apie 25–30 proc., lyginant su ankstesniais metais. Lietuvoje veikiantis bendrovės padalinys, įvertinęs prognozes, taip pat išplėtė skrydžių programą: artėjančiai vasarai Bulgarijos programa padidinta beveik tris kartus. Vien skrydžiams į Bulgarijos Burgaso oro uostą papildomai skaičiuojama apie tris tūkstančius vietų.

„Bulgarijos kurortai sistemingai auga, prie Juodosios jūros statomi nauji viešbučiai, gyvenamieji namai, plečiasi nekilnojamojo turto rinka. Pritraukiama vis gausesnių investicijų iš užsienio. Šią šalį dėl žemesnės kainos ir puikios kokybės vis dažniau renkamasi ne tik eilinėms atostogoms, bet ir verslo renginiams, konferencijoms. Bulgariją pamėgo ir lietuvių šeimos su vaikais, jie sudaro apie 30 proc. bendro turistų srauto šia kryptimi“, – kalbėjo TEZ TOUR Lietuvoje Pardavimų departamento vadovas Evaldas Malakauskas.

Augančias Bulgarijos turistines galimybes įvertino pasaulyje puikiai žinomi viešbučių tinklai. Viename iš populiariausių Auksinių kopų kurorte įsikūręs prabangus viešbutis „Double Tree by Hilton“ svečiams siūlo visus „Hilton“ grupės kokybės standartus. Šioje šalyje keletą 4–5 žvaigždučių viešbučių turi ir „Melia Hotels Internationals“, kurie taip pat pasižymi aukščiausia kokybe.

„Šiemet planuojame galutinai įtvirtinti savo pozicijas Bulgarijoje. Šioje Balkanų šalyje siūlome platų apgyvendinimo paslaugų pasirinkimą. Vien Varnos regiono kurortuose galima rinktis iš 50 viešbučių – nuo ekonominės klasės iki prašmatnių 5 žvaigždučių apartamentų. Be to, šiam sezonui pristatome ir naujieną – Pamorjė kurortą. Tokiu būdu išplečiame ne tik pasiūlą klientams, bet ir didiname savo įtaką Bulgarijos turizmo rinkoje“, – kalbėjo E. Malakauskas.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15556693sec.