Daugėja airBaltic skrydžių į Briuselį

Naujuoju skrydžių sezonu Baltijos šalių oro bendrovės „airBaltic“ lėktuvai iš Rygos į Briuselį skraidys dukart per dieną. Skrydžių į Briuselį tvarkaraštis pasikeis nuo kovo 25 dienos.

Pasak „airBaltic“ generalinio direktoriaus Martino Gausso, šiuo metu į Briuselį per savaitę vykdomi aštuoni reisai, o vasaros skrydžių sezonu jų skaičius išaugs iki dvylikos. „Skrydžiai bus vykdomi „Boeing“ lėktuvais, siekiant suteikti aukštesnės kokybės paslaugas visiems mūsų klientams – verslininkams, politikams ir poilsiautojams“, – sako M .Gaussas.

Skrydis

Savaitės dienos

Pradžia

Kaina (įskaitant mokesčius ir paslaugas)*

Ryga--Briuselis

I - V

(rytais ir vakarais)

VI - VII

(vienas per dieną)

Kovo 25

Ekonominė klasė

190 LTL / EUR 55

Veslo klasė

985 LTL / EUR 285

Oro bendrovė į Briuselį skraidys darbo dienomis rytais ir vakarais, be to, pridedamas dar vienas reisas savaitgaliais. „airBaltic“ skrydžius į Briuselį vykdys bendradarbiaudama su Belgijos oro bendrove „Brussels Airlines”.

Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti bendrovės svetainėje internete adresu http://www.airbaltic.lt/.

Apie bendrovę:

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.70063996sec.