airBaltic didins skrydžių į Austriją, Vokietiją ir Šveicariją skaičių

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ vasaros sezono metu didins skrydžių iš Rygos į Austriją, Vokietiją ir Šveicariją skaičių.

„airBaltic“ nuo kovo 25 dienos į Vieną skraidys 12 kartų per savaitę – 5 skrydžiais per savaitę daugiau nei praėjusiu vasaros sezonu. Skrydžiai bus vykdomi bendradarbiaujant su oro bendrove „Austrian Airlines“. Maršrutu Ryga-Ciurichas bus skraidoma kasdien, skrydžių dažnumą padidinant nuo 6 iki 7 reisų. „airBaltic“ taip pat 12 kartų per savaitę skraidys tarp Rygos ir Miuncheno, praėjusiais metais šiuo maršrutu skrydžiai vyko 7 kartus per savaitę.

Oro bendrovei šios šalys yra svarbios rinkos. Padidindama skrydžių į Vieną, Miuncheną ir Ciurichą skaičių „airBaltic“ pagerins savo paslaugų teikimą tiek atitinkamų šalių keleiviams, tiek skrendantiems tranzitu per Rygą.

Skrydis (iš Rygos oro uosto)

Skrydžių dažnumas

Pradžia

Kaina*, Ekonominė klasė

Kaina*,

Verslo klasė

Viena (Austrija)

12 skrydžių per savaitę

Kovo 25

221 LTL/EUR 64

1170 LTL/EUR 339

Miunchenas (Vokietija)

12 skrydžių per savaitę

Ciurichas (Šveicarija)

kasdien

* Mažiausia kaina, įskaitant mokesčius, prieinama www.airbaltic.lt.

Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti bendrovės svetainėje internete adresu www.airbaltic.lt. Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 80 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Apie bendrovę:

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

 

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 


airBaltic
,

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15135288sec.