Iš Vilniaus oro uosto pakilo pirmasis «Wizz Air» maršruto Vilnius - Tel Avivas orlaivis

Pirmasis „Wizz Air“ skrydis iš TVOU į Tel Avivo Ben Gurion Tarptautinį oro uostą pradėtas 2013-10-30., 17 val. Vilniaus laiku. Šis maršrutas yra vienas iš dviejų naujųjų TVOU žiemos sezono maršrutų ir bus vykdomas 2 kartus per savaitę.

Renginyje dalyvavusi Izraelio ambasadorė Lietuvai ir Latvijai Hagit Ben-Yakoov džiaugėsi, jog Vilnių ir Izraelį vėl sujungė tiesioginis skrydis. „Lietuva ir Izraelis puoselėja stiprius ir abipusiai naudingus ryšius, todėl džiugu, jog nuo šiol pasiekti vieniems kitus bus kur patogiau. Neabejoju, jog maršrutas Vilnius – Tel Avivas prisidės prie abiejų šalių turizmo sektoriaus augimo“, - kalbėjo ambasadorė.

Bendrovės „Wizz Air“ atstovas spaudai Daniel Carvalho, pristatęs pirmąjį reisą atskleidė daugiau avialinijų planų. „Per kitus dvylika mėnesių bendrovė „Wizz Air“ ketina šiuo maršrutu pervežti 45 000 keleivių. Tikimės, kad iš Izraelio į Šiaurės Jeruzalę atvykstančių turistų srautai turės teigiamos įtakos Vilniaus ekonominei padėčiai ir paskatins darbo vietų skaičiaus augimą turizmo ir svetingumo srityse. Kita vertus, Lietuvos vartotojai turės galimybę bet kuriuo metų laiku grožėtis nuostabiu Tel Avivu ir mėgautis saule žiemą. Kadangi skrydžiai bus vykdomi du kartus per savaitę, keleiviai turės galimybę susiplanuoti ilgesnį savaitgalį ir praleisti jį šiame šiltame ir draugiškame mieste. Jau galima įsigyti bilietus svetainėje wizzair.com, bilietų kaina – nuo 209 litų“, - teigė D. de Carvalho.

„Didžiuojamės, kad itin svarbus mūsų partneris nusprendė vykdyti tiesioginius reguliarius skrydžius Tel Avivo maršrutu iš Vilniaus ir suteikė galimybę keliauti į šį egzotišką ir istoriniu bei politiniu atžvilgiu svarbų miestą. Džiugu, kad TVOU maršrutų mastas bei apimtis žiemos sezonu beveik nepasikeitė, be to, pradėjome vykdyti skrydžius dar dviem naujais maršrutais“, -pažymėjo skrydžio palydėtuvėse dalyvavęs TVOU generalinis direktorius Gediminas Almantas.

2013–2014 m. žiemos sezonu TVOU skraidins 37 reguliariais maršrutais į 45 oro uostus 22 šalyse Europoje ir už jos ribų.


KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai 23.03.2024 - 29.03.2024 Towards a well - balanced body and mind! Via Vitalité
Four star weight correction and wellness centre in Latvia. We offer several programmes “Basic”, “Extra” and “Relax”. Book now +371 26 511 011 | Žiūrėti daugiau
145 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89665008sec.