Lietuva bus pristatyta Ispanijos turizmo parodose

Didėjant ispanų susidomėjimu Lietuva, šiandien, vasario 14-ąją ir visą ateinančią savaitę Lietuvos turizmo galimybės bus pristatomos dviejose Ispanijos regioninėse turizmo parodose, kurios vyks Mursijos bei Pamplonos miestuose. Lietuvai parodose atstovaus Turizmo informacinis centras Barselonoje (TIC)

„Mursijoje vyksiančioje TURISMUR parodoje dalyvausime antrą kartą, debiutuosime Ispanijos Navaros regione rengiamoje NAVARTUR parodoje,- sako Lietuvos turizmo informacijos centro Barselonoje direktorius Raimundas Michnevičius. - Kadangi paskutiniais metais tarp ispanų susidomėjimas Lietuva išaugo, svarbu, kad mūsų šalis būtų pristatoma ne tik didžiausiose Ispanijos turizmo parodose. Dalyvaujame kiekvienoje parodoje ir džiaugiamės, kad Ispanijos regioninių parodų organizatoriai užsienio valstybių turizmo informacijos centrams suteikia palankias sąlygas“.

Lietuva šiose parodose ne tik turės stendus, bet ir surengs susitikimus su turizmo Mursijos ir Navaros regionų turizmo sektoriaus darbuotojais bei surengs mūsų šalies turizmo galimybių pristatymus. Be to, NAVARTUR parodos metu bus surengta loterija kelionei dviem asmenims į Vilnių laimėti. Prizą įsteigė aviakompanija „AirBaltic“ iš viešbutis „Reval Hotel Lietuva.

Šiuo metu iš Ispanijos į Lietuvą tiesioginius skrydžius vykdo aviakompanija „Airbaltic“ (iš Barselonos- du kartus per savaitę) ir aviakompanija „Fly al“ (iš Malagos - tris kartus per savaitę). Vasaros sezono metu padaugės skrydžių iš Barselonos bei atsiras naujas tiesioginis skrydis „Palma de Maljorka- Vilnius“.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.19841409sec.