airBaltic atidarė regioninę atstovybę Liepojoje

Didžiausios Baltijos šalyse oro bendrovės "airBaltic" atstovai, vadovaujami bendrovės prezidento Bertolto Flicko, atidarė regioninę atstovybę "Romas darzs" verslo centre Liepojoje. Nuo šiol oro bendrovės paslaugos tapo lengviau prieinamos ne tik Latvijos Kuržemės regiono gyventojams, bet ir keliautojams iš Šiaurės Vakarų Lietuvos.

"Mūsų įgyvendintos dvi svarbios iniciatyvos – vidiniai skrydžiai į Liepoją bei skrydžiai iš Liepojos į Hamburgą ir Kopenhagą, leidę įtraukti Liepojos oro uostą į tarptautinės aviacijos žemėlapius, sudarė ypač palankias sąlygas augti ne tik Liepojai ir jos regionui, bet ir nemažai daliai Lietuvos. Šiandien atidarius atstovybę Liepojoje, Latvijos ir Lietuvos keliautojams bus dar patogiau naudotis "airBaltic" paslaugomis", – teigė "airBaltic" prezidentas Bertoltas Flickas.

2007 m. lapkritį "airBaltic" atstovybė atvėrė duris Daugpilyje, o šių metų vasario pradžioje buvo atidarytas antrasis pardavimų biuras Rygoje, "Reval Hotel Latvija" viešbutyje, kuriame keleiviai gali įsigyti bilietus bei gauti informaciją apie skrydžius.

"airBaltic" atstovybės teikia informaciją apie kompanijos paslaugas, parduoda lėktuvo bilietus, keičia keleivių vardus bilietuose, skrydžių datas, taip pat priima registruoto bagažo transportavimo mokesčius. Atstovybės teikia ir paslaugas, susijusias su "Eurobonus

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.23936415sec.