Atidaromas išskirtinis SPA kompleksas ESPA Rīga

Balandžio 28 dieną „Reval Hotel Latvija” komplekse Rygoje, Baznicas g. 4a, atidaromas išskirtinės ir unikalios koncepcijos SPA – „ESPA Rīga“, kuriame bus galima pasimėgauti pasaulinio lygio SPA procedūromis.

Naujasis SPA kompleksas yra pačioje Rygos širdyje, žymaus latvių architekto Konstantino Pėkšėno 19-ojo amžiaus pabaigoje suprojektuotame pastate, kuris yra „Reval Hotel Latvija” komplekso dalis. Interjero dizainas pasižymi originalumu - čia vieningai dera šiuolaikiška apdaila ir senojo pastato ypatumai. Centrinis ESPA pastato elementas yra spiraliniai laiptai, padengti juodu krištolu ir auksine mozaika.

ESPA yra viena iš pasaulio didžiausių SPA bendrovių, siūlanti klientams platų natūralių kūno priežiūros produktų asortimentą, novatoriškas ir efektyvias procedūras. ESPA procedūros yra sukurtos apjungiant aromaterapiją, talasoterapiją ir fitoterapiją bei geriausias viso pasaulio senąsias ir moderniąsias gydymo ir atpalaiduojamąsias technikas.

„ESPA International“ vykdomoji direktorė ir steigėja Susan Harmsworth pripažįsta: „Įeidami į „ESPA Rīga“ mes faktiškai žengiame į ateities Rygą. Būtent todėl šis SPA kompleksas mums buvo ir vis dar yra tikrai patrauklus projektas. Unikalus dizainas turi niuansų, užtikrinančių kvapą gniaužiantį ir ilgam atmintyje išliekantį pirmąjį įspūdį. „Ugnies ir vandens” įkvėptas centrinis skulptūrinis elementas naujajame centre yra Evos Mencės sukurti juodomis ir aukso spalvos plytelėmis dengti spiraliniai laiptai su stikline baliustrada. Tai yra tik vienas iš nepaprastų interjero elementų, kokių galima išvysti visuose šešiuose SPA centro aukštuose. „ESPA Rīga“ iš tikrųjų yra unikali vieta, kurioje galima pasislėpti nuo kasdienių rūpesčių ir atsigaivinti pačioje miesto širdyje. Čia galėsite pasimėgauti nepamirštamomis ESPA procedūromis, pradedant aromaterapija, hidroterapija, fitoterapija ir ajurvedos procedūromis, baigiant „ESPA Rīga“ specialiaisiais pasiūlymais, sukurtais pritaikius unikalias Baltijos gintaro savybes. Pasirinkti procedūras ir jomis pasimėgauti Jums padės mūsų profesionalūs specialistai.”

SPA komplekso pirmajame aukšte yra 18 metrų ilgio plaukimo baseinas, išklotas juodomis mozaikos plytelėmis ir spindinčiomis auksinėmis linijomis, gyvybingumo baseinas, taip pat sauna ir garinė pirtis, baseino baras, šildomi suoliukai ir dušų labirintas. Antrajame aukšte įrengta SPA kavinė, fitneso studija, manikiūro ir pedikiūro studijos. Trečiajame aukšte yra erdvūs persirengimo kambariai, o pastato ketvirtajame ir penktajame aukštuose įrengti procedūrų kambariai ir atsipalaidavimo patalpa. Šeštajame aukšte - terminis kompleksas su saunomis, pirtimis, atsipalaidavimo patalpomis ir lauko gyvybingumo baseinu, iš kurio atsiveria nuostabus naktinio dangaus virš miesto vaizdas.

„Mes tikrai džiaugiamės, kad, sujungiant klasikines architektūros vertybes su moderniu ir puošniu interjeru, sukurtas unikalus ir originalus meno kūrinys. Renovuotasis pastatas maloniai įsilieja į bendrą „Reval Hotel Latvija” ansamblį, o jame esantis SPA kompleksas puikiai papildo mūsų siūlomų paslaugų asortimentą,” - sako „Reval Hotels” viešbučių vadovas Latvijoje Karis Hiltunenas.

„ESPA Rīga siūlo ne tik jau įprastas SPA procedūras, bet kviečia klientus pasimėgauti ir ypatingais ritualais, kurie pritaikyti Latvijos dinaminei erdvei - tai čakrų balansavimas gintaro kristalais, procedūra stresui sumažinti, botaninis veido priežiūros ritualas bei atkuriamasis kūno priežiūros ritualas,” - sako Inga Kliavinia, „ESPA Rīga“ direktorė.

Prie ESPA komplekso interjero ir architektūrinio sprendimo prisidėjo žinomi ir pripažinti šių sričių specialistai. SPA centro architektūros koncepcijos autorius yra Bruno Deslandes (SIA „Arhitrāvs”), architektės Barbara Bula, Elina Rožulapa (SIA „Arhitektūras un interjera studija STAŅEVIČA UN BULA”). Vidinių patalpų dizainą kūrė žinomas Airijos architektų biuras „Douglas & Wallace”, o unikalųjį patalpų ir fasado apšvietimą - „Lighting Design International” (Didžioji Britanija) dizaino specialistai.

SPA komplekso interjerui panaudotos pačios įvairiausios medžiagos, tarp jų - akmuo, oda, metalas, stiklas, riešutmedžio faneruotė, veidrodžiai. Pagrindiniai spalvų gamų akcentai yra violetinis ir oranžinis, atskiri plotai iškloti stiklo mozaikos plytelėmis, kurios harmoningai dera su latviškais gintariniais atspalviais.

ESPA prieš 16 metų įkūrė Susan Harmsworth, šios srities lyderė, turinti 30 metų patirties visose SPA veiklos srityse. Šiuo metu veikianti 34 šalyse, ESPA yra visuotinai pripažinta kaip viena pirmaujančių SPA konsultacinių įmonių.

„Reval Hotels” priklauso norvegų nekilnojamojo turto investicijų bendrovei „Linstow AS”, kurios savininkė yra „AWILH ELMSEN AS“ – pasaulio didžiausios kruizinių laivų bendrovės „Royal Caribbean Cruise Lines” bendrasavininkė.

Norėdami sužinoti daugiau apie „ESPA Rīga“, aplankykite tinklapį www.espariga.com, norėdami sužinoti daugiau apie „Reval Hotels“ apsilankykite www.revalhotels.com.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20180607sec.