Jūrmalos kurorto pasiūlymas mobiliojo telefono vartotojams sulaukia didžiulio dėmesio

Nuo šių metų rugpjūčio mėnesio Jurmalos miesto Turizmo informacijos centras dalyvauja projekte Top10intheCity, kuris suteikia galimybę rasti informacijos apie Jurmalos miestą, virtualiuoju ir mobiliuoju ryšiu. Savivaldybė šias paslaugas teikia nemokamai.

„Projektas Top10intheCity skirtas visiems interneto vartotojams, taip pat ir tiems, kurie naudojasi internetu per mobilųjį telefoną WAP. Jis atstoja virtualųjį kurortinį miesto gidą. Jurmala yra pristatoma kaip pajūrio kurortas, todėl mes džiaugiamės, kad kas nors padeda turistams gauti išsamią informaciją apie Jarmalą,“ sako Jurmalos miesto tarybos pirmoji Vicepresidentė Larisa Loskutova.

Mobiliųjų telefonų vartotojai turi priėjimą prie informacijos - apie apgyvendinimą, maistą, turizmo objektus, miestų architektūrą, kultūrą ir istoriją, taip pat galima rasti informacijos apie dienos renginius ir kitą turizmo centro teikiamą informaciją. Apie kiekvieną objektą yra pateikiamas trumpas aprašymas, nuotrauka ir nurodyta žemėlapyje jo vieta. Tinklapio lankytojai gali komentuoti, įvertinti minėtus dalykus.

Reikėtų pažymėti, kad informacija apie Jurmalą per rugpjūčio mėnesį yra peržiūrėta net 16771 kartų. Dauguma lankytojų domisi informacija apie apgyvendinimą, maistą, taip pat juos domina dienos renginių kalendorius.

Portale pateikiama informacija apie daugiau kaip 50 skirtingų miestų Europoje ir Japonijoje. Išbandykite šią privilegiją ir Jūs - lankant savo gimtąją žemę arba kitus Europos miestas. Daugiau informacijos: www.top10inthecity.com arba mobiliajame telefone www.top10c.com.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 


Rija Eiropa Hotel (Jurmala)
,


Kurshi Hotel & SPA
,


ViaJurmala
,


Jurmala Golf Club & Hotel
,

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.41985106sec.