airBaltic ir Reval Hotels sujungia jėgas

Baltijos šalių oro bendrovė airBaltic ir didžiausias viešbučių tinklas regione Reval Hotel paskelbė apie glaudesnį bendradarbiavimą. Siekdamos efektyviau siūlyti savo paslaugas, bendrovės suvienija jėgas ir pristato prekės ženklą Reval Hotels, airBaltic Hotels narys. Tokio pobūdžio bendradarbiavimas regione vykdomas pirmą kartą ir turės įtakos bendrovių veiklai Baltijos šalių, Rusijos, Skandinavijos ir Vakarų Europos rinkose.

„Džiaugiamės šiuo mūsų paslaugų su Reval sujungimu ir galimybe airBaltic klientams pasiūlyti aukštos kokybės paslaugas. Abi bendrovės atlieka svarbų vaidmenį Baltijos šalių regione, todėl kartu gali pateikti gerų pasiūlymų“, – pabrėžė airBaltic prezidentas Bertoltas Flickas.

Reval Hotels prezidentas Heikki Vanhanen sakė, kad airBaltic Hotels pasiūlymus teiks kaip ir Reval Hotels. „Siekiame paremti vieni kitus ir drauge pritraukti daugiau keliautojų į šalis, kuriose veikiame“, – teigė H. Vanhanen.

Abiejų bendrovių klientai galės pasinaudoti sujungtomis aukštos kokybės kelionių paslaugomis žemiausiomis kainomis. Bendrovės tikisi naudą pajusiančios greitai – Reval paslaugos bus siūlomos beveik 3 milijonams airBaltic keleivių ir geriau pasieks užsienio rinkas, o oro bendrovei tai suteiks pridėtinės vertės turizmo rinkoje ir galimybę paslaugas pristatyti 600 tūkst. Reval svečių. Šiuo sprendimu bendrovės tikisi padidinti pajamas.

 

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.  

„Reval Hotels“ yra pirmaujantis viešbučių tinklas Baltijos šalyse, turintis 9 aukščiausios klasės viešbučius Taline, Rygoje, Vilniuje ir Kaune. „Reval Hotel Sonya“ yra pirmasis grupės viešbutis Sankt Peterburge. „Reval Hotels“ priklauso Norvegijos kompanijai „Linstow AS“, kurią valdo „AWILHELMSEN AS“ (pagrindinė antros pagal dydį kruizinių laivų kompanijos „Royal Caribbean Cruise“ akcininkė).

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 


airBaltic
,

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17380881sec.