Viešbučių tinklas «ibis Styles» - jau Latvijoje

Jau nuo rugsėjo 1-osios dienos viešbučių tinklas „ibis Styles“ atvėrė duris Latvijoje! Rygoje įsikūręs trijų žvaigždučių viešbutis „ibis Styles Riga“ kviečia apsilankyti visus užkietėjusius jūrų vilkus ir jiems prijaučiančiuosius. Viešbutyje dominuoja jūros tematika – nuo masyvaus inkaro vestibiulyje iki grafinių uosto motyvų kambariuose. Todėl kiekvienas viešbučio svečias neabejotinai pasijus lyg jūreivis kelionėje per vandenyną!
Prekės ženklo „ibis Styles“ viešbučiai
„Accor“ grupė pristato naujo prekės ženklo viešbučius Baltijos šalyse. Kiek anksčiau šiais metais duris atvėrė viešbučiai „Mercure Marijampolė“ ir „Mercure Riga Center“, o dabar atėjo laikas viešbučiui „ibis Styles Riga“. Šis ekonominės klasės tinklas pasižymi išskirtiniu dizainu, turtinga istorija ir unikalia kiekvieno viešbučio tematika. Ieškokite kiek tinkami - visame pasaulyje nerasite dviejų vienodų „ibis Styles“ viešbučių. Šį tinklą vienija paprastumas, interaktyvumas ir aukšta paslaugų kokybė. Visi viešbučiai svečiams siūlo paslaugą „viskas įskaičiuota“ – į kambario kainą visuomet įskaičiuoti pusryčiai ir interneto ryšys.
Išskirtinis interjero dizainas
Viešbutis „ibis Styles Riga“ - dedikuotas jūros ir kelionių tematikai bei miesto istorijai. Be abejonės, interjero dizaino idėjos kilo iš netoliese esančio uosto šurmulio. Masyvus inkaras vestibiulyje ir dideles virvių rites primenantys staleliai tėra tik keli elementai, viešbučio svečius kviečiantys leistis į nuotykių kupiną kelionę jūra. Ši unikali atmosfera puikiai juntama ir kambariuose, kurių sienos puoštos spalvingais, uostų panoramas vaizduojančiais piešiniais. Užkopę į 12-ąjį aukštą, kuriame rasite viešbučio restoraną, pasijusite lyg įžengę į švyturį. Viešbutis siūlo 76 labai patogius kambarius ir tris konferencijų sales, kurių bendras plotas - 114 m2. Miesto senamiestį ir komercinį centrą pasieksite tramvajumi vos per kelias minutes. Sportą mėgstantys svečiai gali mėgautis viešbučio „ibis Styles Riga“ siūlomomis pramogomis – baseinu, pirtimi, lengvojo kultūrizmo centru, spa procedūromis, boulingu ir mini golfu. Visa tai rasite vos už 500 metrų nuo viešbučio.
Uostamiestis Ryga
Kadaise buvęs vienu didžiausių šio Europos regiono susisiekimo centrų, Rygos miestas dažnai vadinamas Baltijos jūros perlu. Mieste galima rasti puikiai išsilaikiusių viduramžių laikų paminklų ir secesinės architektūros pastatų. Nepakartojamo grožio „art nouveau“ stiliaus namai, kuriuose dabar įsikūrusios įvairių užsienio šalių ambasados, bei Senamiestis, įtrauktas į UNESCO Pasaulio kultūrinio paveldo sąrašą – tai tik keli mieste slypintys lobiai. Rygoje gyvenimas verda dieną naktį, tačiau tikrąjį, kerintį savo grožį miestas atskleidžia vakarais – apgaubtas vakaro šviesų spindesio ir svaiginančios kavinių muzikos. Rygoje susilieja senos tradicijos, būdingos unikalaus pajūrio klimato uostamiesčiui, ir intriguojanti istorija. Rygos miestas yra labai arti Lietuvos, todėl be vargo pasiekiamas visiems, trokštantiems naujų atradimų.
***
Prekės ženklas „ibis Styles“ priklauso ekonominės viešbučių klasės sektoriui. Kiekvienas šio tinklo viešbutis išsiskiria unikalia tematika ir dizainu. „Accor“ - viešbučių verslo lyderis visame pasaulyje, valdantis daugiau kaip 3 600 viešbučių 92 šalyse, kuriuose dirba 170 000 darbuotojų.
Kiekvienas „ibis Styles“ viešbutis turi savitą stilių, tačiau visus juos vienija paprastumas, komfortas, aukšta paslaugų kokybė ir nuostabi atmosfera. Viešbučiai, siūlantys pakilią, stilingą, atpalaiduojančią ir pramogų nestokojančią aplinką įsikūrę miestų centruose arba netoli jų.
Visi viešbučiai „ibis Styles“ siūlo programą „viskas įskaičiuota“ – į kambario kainą įskaičiuoti švediško stalo stiliaus pusryčiai, greitas bevielis interneto ryšys ir dar kelios smulkios paslaugos. 2014 m. birželio pabaigoje šį viešbučių tinklą sudarė 250 viešbučių 21 šalyje.
Daugiau informacijos apie viešbučius „ibis Styles“ ieškokite www.ibis.com
Siekdamas užtikrinti pastovų augimą ir darnią plėtrą, pasaulio viešbučių verslo lyderis „Accor“ siūlo svečiams ir partneriams dvigubą - viešbučių valdytojo ir prekės ženklo franšizės davėjo („HotelServices“) bei viešbučių savininko ir investuotojo („HotelInvest“) - patirtį.
„Accor“ siūlo rinktis iš 3 600 viešbučių ir 470 000 kambarių 92 šalyse, kuriuose apsistoti gali visi, keliaujantys pailsėti ar verslo reikalais. Pasirinkimas pagal kiekvieno finansines galimybes – nuo prabangiųjų „Sofitel“, „Pullman“, „MGallery“ ar „Grand Mercure“, iki vidutinės klasės „Novotel“, „Suite Novotel“, „Mercure“, „Adagio“ ir ekonominiam sektoriui priklausančių „ibis“, „ibis Styles“, „ibis budget“ ar „hotelF1“. Viešbučių tinklas turi galingą bendrą skaitmeninę ekosistemą, viešbučio kambarių rezervavimo tinklapį accorhotels.com, tinklapius kiekvienam prekės ženklui bei lojalumo programą „Le Club Accorhotels“.
Jau 45 metus „Accor“ ne tik visame pasaulyje garsėja svetingumu, bet ir nuolatos ugdo 170 000 darbuotojų - paslaugų kultūros ir inovacijų ambasadorių - įgūdžius visuose „Accor“ grupei priklausančiuose viešbučiuose.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.15128112sec.