Pardavimas: Kur pabėgti nuo pandemijos, arba 7 priežastys aplankyti Kijevą būtent šiemet (video)

Pandemija čia, pandemija ten, pandemija visur. Esame pervargę nuo pandemijos kasdienybės ir streso, išsiilgome poilsio, pozityvių akimirkų ir pramogų. Bet ką daryti, jei mūsų mėgstami restoranai, barai ir kitos poilsio vietos neveikia? Atsakymas yra visai šalia, vos už poros valandų skrydžio – Rytų Europos perle Kijeve!

1. Ištrūkti iš kasdienybės

Nors pandemija apėmusi visą pasaulį, kiekvienoje šalyje epidemiologinė situacija skirtinga, kaip ir apribojimai, kuriuos šalys taiko kovodamos su COVID-19 plitimu. Ukraina, įskaitant sostinę Kijevą, jau nuo pernai metų rudens yra atvira keliautojams. Vienintelis reikalavimas – įsigyti draudimą, kuris padengtų COVID-19 gydymo išlaidas, jei vis dėlto užsikrėstumėte.

2. Arčiau, nei atrodo

Nors šiandien Latvijos ir Ukrainos sostines keliaujant sausuma pro Lenkiją skiria daugiau kaip 1 300 km, idealu Kijevą pasiekti „Wizair“ lėktuvu, keletą kartų per savaitę kursuojančiu iš Rygos oro uosto. Įdomus faktas, kad mūsų kaimynė Lietuva kartą jau yra buvusi labai artima su Ukraina. XIII–XVIII a. Ukraina įėjo į Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės sudėtį ir, kaip teigia istorikai, būtent šis 500 metų etapas buvo vadinamas Ukrainos aukso amžiumi. Būtent dabar yra tinkamiausias metas aplankyti buvusius kaimynus ir paieškoti ne tik pavasario ženklų, bet ir panašumų su mūsų baltiška kultūra ir architektūra.

3. Neįtikėtinai palankios kainos!

Beveik neįtikėtina, bet būtent dabar skrydis į Kijevą kainuoja nuo 40 eurų asmeniui į vieną pusę, o kelionė autobusu pirmyn ir atgal kainuotų nuo 160 eurų! Pandemijos metu labiausiai nukentėjo būtent turizmo bei viešbučių ir restoranų sfera, todėl kiekvienas užsakytas patiekalas ir net artimiausia kelionė padeda šios srities įmonėms išgyventi ir suteikia galimybę džiuginti mus ir pandemijai pasibaigus. 

4. Aukščiausios klasės poilsis

Kiekvieną, atkeliavusį į Kijevą, priims aukščiausios klasės viešbučiai, nekantriai laukiantys grįžtančių svečių iš viso pasaulio. Tarp jų ir „Sky Loft Hotel Kyiv By Rixwell“, valdomas didžiausio Latvijos viešbučių operatoriaus „Mogotel“. 2020 m. viešbutis gavo „TripAdvisor Traveler‘s Choice“ apdovanojimą. Keturių žvaigždučių viešbutis yra įsikūręs Kijevo verslo bei istoriniame centre ir keliautojams siūlo net 310 numerių.

5. Rytų Europos žavesys

Jei esi išsiilgęs ekskursijų, turime gerą žinią – Kijeve jos vyksta! Veikia muziejai ir zoologijos sodai, pasivaikščiojimams atviri parkai ir plačios Kijevo gatvės. Nesuskaičiuojama gausybė bažnyčių, vienuolynų ir įvairiausių laikotarpių pastatų laukia Tavęs vos už dviejų valandų skrydžio, kad neabejotinai suviliotų unikaliu Rytų Europos žavesiu. Galų gale nebūtina keliauti toli, kad toli nukeliautum įspūdžiais ir emocijomis!

6. Įkrauk savo bateriją

Nors asmeninio saugumo pandemijos metu laikytis būtina, neatsižvelgiant į buvimo vietą, reikia „perkrauti“ kasdienybę ir sustiprinti psichologinę ir emocinę būklę. Kijevas puikiai tam tinka! Restoranai, parduotuvės, barai lankomi tik su veido kaukėmis, tačiau jie atviri turistams, pasiilgusiems „normalumo“. Kijevas taip pat nustebins ne tik kultūros įvairove, bet ir draugiškomis kainomis – pusės litro alaus taurė solidžiame bare kainuoja nuo 1,50 euro, o soti trijų patiekalų vakarienė vienam asmeniui – vos nuo 6 eurų!

7. Tik „Travelnews“ skaitytojams

Jei skaitai šį straipsnį ir planuoji kelionę į Kijevą, paruošėme Tau dovaną! Pasinaudojęs kodu KYIVLT, gausi nuolaidą nakvynei viešbutyje „Sky Loft Hotel Kyiv By Rixwell“, nes, kaip sako viešbučio direktorius Jānis Pinnis : „Šiuo metu, kai pandemija drebina visą pasaulį, mes tiesiog norime ir toliau daryti tai, ką mokame geriausiai – džiuginti svečius kokybišku poilsiu gražiausiuose pasaulio miestuose! Iki susitikimo Kijeve!“

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?


 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.57687807sec.