"Lux Express" pristato naują maršrutą į Varšuvą verslo klasės keliautojams

Vis labiau didėjant verslo klasės kelionių poreikiui, didžiausia tarptautines keleivių pervežimo autobusais paslaugas Baltijos šalyse teikianti bendrovė „Lux Express“ plečia savo maršrutų skaičių ir pradeda naują maršrutą Vilnius-Varšuva, skirtą verslo klasės keleiviams. Tai taps papildoma susisiekimo galimybe tarp šalių sostinių, papildanti tris dabartinius „Simple Express“ maršrutus.

Šiuo nauju maršrutu bendrovė „Lux Express“ dabartiniame maršrutų tvarkaraštyje užpildys ankstaus išvykimo laiką.

„Lux Express“ maršrutai Vilnius-Ryga ir Ryga-Talinas sulaukė didelio pasisekimo ir vis populiarėja. Mūsų įmonės pardavimai Lietuvos rinkoje per pirmąjį šių metų pusmetį išaugo 62 procentais, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai. Ši patirtis ir praktika, rinkos plėtra bei poreikis patogesniam susisiekimo būdui paskatino pradėti naują maršrutą iš Vilniaus į Varšuvą. Tikime, kad tai bus galimybė verslo reikalais keliaujantiems žmonėms, kurie siekia išnaudoti kelionės laiką sau ir naudotis patogumais jos metu“, – teigia „Lux Express“ grupės direktorius Hannes Saarpuu.

Per pirmąjį šių metų pusmetį „Lux Express“ maršrutas Vilniaus-Ryga pritraukė 14,3 proc. daugiau keleivių, lyginant su tuo pačiu laikotarpiu pernai. Maršruto Talinas-Ryga keleivių skaičius pirmoje 2015 metų pusėje padidėjo 16,5 procento, palyginti su tuo pačiu laikotarpiu 2014 m.

Lyginant bendrovės 2013 ir 2014 metų rezultatus, pervežtų keleivių skaičius padidėjo daugiau nei dvigubai - nuo 718 200 iki 1 646 400 pervežtų keleivių per metus.

„Šie skaičiai rodo, kad kelionių autobusais rinka plečiasi, o lietuviai taip pat vis dažniau renkasi šį keliavimo būdą. Kartu pastebime augantį paslaugų ir patogumų poreikį autobusuose. Todėl manome, kad geresnės keliavimo sąlygos ir didesnis komfortas tampa viena pagrindinių priežasčių, dėl kurios keliavimui žmonės vis dažniau renkasi autobusus“, – priduria „Lux Express“ grupės generalinis direktorius.

Per maždaug 7 valandas trunkančią kelionę Iš Vilniaus į Varšuvą ar atgal „Lux Express Special“ autobusų keliautojai sėdės atsilenkiančiose odinėse sėdynėse su daugiau erdvės kojoms. Dar didesnį patogumą autobusuose užtikrina įrengta atskira vienviečių sėdynių eilė. Taip pat autobuse yra galimybė pasivaišinti nemokamais karštais gėrimais, naudotis autobuse veikiančiu belaidžiu interneto ryšiu, asmeniniu radiju, elektros rozetėmis.

Pirmą kartą naujuoju Vilnius-Varšuva maršrutu vykę keleiviai taip pat įvardijo verslo klasės privalumus. Jau penkerius metus Varšuvoje gyvenantis Karolis Merkys teigia, kad jam kelionės patogumas labai aktualus: „Dažnai tenka važiuoti iš Vilniaus į Varšuvą, todėl labai apsidžiaugiau, kad atsirado šis maršrutas. Jo kaina sąlyginai nedidelė, tačiau suteikiami reikalingiausi patogumai. Aš visada norėjau sėdėti vienas, man taip pat svarbi karšta kava ir, žinoma, internetas. Pavyzdžiui dabar turiu darbo kompiuterį, todėl kelionės metu padirbėsiu, o po pietų galėsiu keliauti tiesiai į biurą“, – teigia „Lux Express“ keleivis.

Kiti keleiviai naujojo maršruto privalumu įvardijo ir patogų išvykimo laiką: „Mes pasirinkome kelionę dėl ankstyvo laiko – tai buvo vienintelis patogus rastas laikas kelionei į Varšuvą. Tačiau likome nustebintos ne tik geros kainos, bet ir labai patogaus autobuso. Jis tikrai prilygsta lėktuvuose esančiai verslo klasei“, – pasakoja Jadvyga Provlocka, keliaujanti į Varšuvos oro uostą.

Įprasta kelionės bilieto į vieną pusę kaina prasideda nuo 25 eurų. Per maršruto atidarymo kampaniją, kuri tęsis liepos 13-19 dienomis, keleiviams suteikiama galimybė įsigyti bilietų už 10 EUR. Nuolaida taikoma maršrutams, rengiamiems iki vasaros pabaigos.

„Lux Express“ autobusas iš Vilniaus autobusų stoties išvyksta 6:40 val. kiekvieną dieną papildomai stabtelėdamas prie prekybos centro „Panorama“. Autobusas nuo „Panoramos“ pajuda 7:00 val. Išvykimas iš Varšuvos „Zachodnia“ stoties numatytas 15:10 val. kiekvieną dieną. Autobusas papildomai sustoja prie Varšuvos centrinės stoties, nuo kurios pajuda 15:30 val.

Šiuo metu iš Vilniaus į Varšuvą keliaujantys žmonės gali rinktis iš trijų ekonominės klasės maršrutų. „Simple Express“ ženklu pažymėti autobusai iš Vilniaus išvyksta 14:45, 17:00 ir 22:30 val. Varšuvą jie pasiekia atitinkamai 22:25, 23:30 ir 6:00 val. Keliautojai iš Varšuvos į Vilnių taip pat gali rinktis iš trijų išvykimo laikų – 6:05, 23:05 ir 23:40 val., šie autobusai į Vilnių atvyksta atitinkamai 15:50, 8:45, ir 8:15 val.

Apie „Lux Express“ grupę:

„Lux Express“ grupė yra didžiausia tarptautines keleivių pervežimo autobusais paslaugas Baltijos šalyse teikianti bendrovė, siūlanti maršrutus į Sankt Peterburgą, Maskvą ir Minską. Bendrovės autobusai taip pat keliauja į Prahą, Helsinkį ir Berlyną. „Lux Express“ grupė teikia skirtingos klasės pervežimo autobusais paslaugas, tarp kurių – „Lux Express“, „Lux Express Lounge“, „Lux Express Special“ ir „Simple Express“. Bendrovės apyvarta pernai pasiekė 21 milijoną eurų, o grynasis pelnas - 2,5 milijono eurų.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20450616sec.