Bilietai kelionėms autobusu - internete

Užsakiau, sumokėjau, atsispausdinau - internetinis bilietų įsigijimas į renginius ar į lėktuvą daugeliui tapo įprastu reiškiniu. Nuo gruodžio mėnesio patogiausią bilietų įsigijimo būdą į internetą perkėlė ir UAB Klaipėdos autobusų parkas.

Didžiausias internetinės bilietų pardavimo sistemos privalumas klientui – jis gali matyti ir suplanuoti savo keliones autobusu po visą Lietuvą. "Iki šiol bendros maršrutų duomenų bazės Lietuvoje nebuvo. Tad kuriant internetinę bilietų pardavimo sistemą, pirmiausia sudaryta visų Lietuvoje egzistuojančių autobusų maršrutų duomenų bazė, kuria mes jau naudojamės. Tai yra puikus pagalbininkas tiek mūsų informacijos tarnybai, tiek internetu besinaudojantiems autobusų keleiviams", - sakė Klaipėdos autobusų stoties viršininkė Danutė Kubilienė.

"Interneto svetainėje www.klap.lt maršrutų tvarkaraščių skiltyje yra bilietų rezervavimo modulis. Jei išsirinkus kelionės maršrutą prie jo yra nurodyta kaina, bilietus galima įsigyti iškart", - aiškino D.Kubilienė. Su internetiniu bilietu keleiviui nebereikia gaišti laiko prie stoties kasos – jis pateikiamas autobuso vairuotojui. Pasak Klaipėdos autobusų stoties viršininkės, internetu rezervuojant bilietą, vienąkart galima pasikeisti kelionės datą be papildomo mokesčio.

"Pirmiausia šios internetinės sistemos privalumus pajuto mūsų stoties darbuotojai – galime akimirksniu atsakyti klientams apie laisvas vietas į mūsų maršrutus, galime greitai pakeisti duomenis apie autobuso išvykimą, papildomus reisus - ši informacija ypač aktuali šventinėmis dienomis. Taip pat jau sulaukėme palankių atsiliepimų ir kelionių agentūrų, nes jie pirmieji įstikimo internetinės pardavimo ir informavimo sistemos privalumais", - pasakojo D.Kubilienė.

Kol kas internetu bilietus galima įsigyti į populiariausius UAB "Klaipėdos autobusų parkas" ir UAB Kautra aptarnaujamus tarpmiestinius ir tarptautinius autobusų maršrutus. Prisijungimo prie internetinės bilietų pardavimo sistemos galimybes svarsto ir Tauragės, Panevėžio, Mažeikių vežėjai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jūnijs- jaunas atlaides Piedzīvojumu tūrēm Estravel Latvia
Atlaide līdz 30% pēdējā brīža ceļojumiem // līdz 10 - 25% piedzīovoju tūrēm 2024.gadā // AKCIJA līdz 30.06. | Skatīt vairāk
no 363 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 08.06.2024 - 15.06.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Tet Rally Latvia norisināsies no 18. līdz 21. jūlijam. Pasākums aptvers teritoriju no rallija pilsētas Liepājas līdz pat galvaspilsētai Rīgai. | Skatīt vairāk
Lote aicina ciemos! Atpūta Pērnavā Estravel Latvia
1 nakts 3* viesnīcā Pärnu ģimenei, brokastis un Lotes ciema apmeklējums // 2 + 1 vai 2 + 2 // | Skatīt vairāk
no 250 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 07.06.2024 - 14.06.2024 Liepājas pusmaratons Liepājas reģiona TIB
Liepājas pusmaratons atgriežas Liepājas centrā šī gada 29. jūnijā, aicinot visus skriešanas entuziastus piedalīties vienā no vasaras gaidītākajiem | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::8.55541015sec.