Paryžiuje ir jo apylinkėse nuo spalio17 iki 23 dienos vyks metų turgus, kuriame bus galima susipažinti su žemdirbių ūkių kulinariniais pasiekimais. Smaguriai jau žino, kokia įvairiapusė yra prancūzų virtuvė, - paragauti visko, kas yra siūloma, reikia visų metų. Metinis turgus „Pari Fermier” vyksta keturias dienas šešiskart per metus. Spalį į turgų, kuriame siūlomos aukščiausios kokybės prekės, suvažiuoja daugiau nei 200 žemdirbių ūkių iš 21 regiono.
Metų turgus sukviečia ir pasaulinio garso kulinarus, kurie turgaus metu teikia įvairias kulinarijos pamokas su turguje nusipirktomis prekėmis. Taip pat vyksta įvairios degustacijos.
Smulkesnė informacija: www.parifermier.com
Par rakstu pārpublicēšanas noteikumiem lūdzam kontaktēties ar Travelnews.lv redakciju.