Cirque Éloize: mes didžiuojamės, kad mūsų partneriai yra Cirque du Soleil

Kanadoje 1993 metais Monrealyje įkurtas Cirque Éloize šiuolaikiškai ir originaliai sujungia cirką su muzikos, šokio ir teatro menu. Cirque Éloize trupė nuolat siekia meninio tobulumo, nes yra pasaulio lyderiai šiuolaikinio cirko meno srityje. 2010 metais cirkas buvo atsidūręs kūrybinėje kryžkelėje ir turėjo apsispręsti dėl savo ateities. Siekdami sustiprėti ir tapti tokiais lyderiais, kokie yra dabar, Cirque Éloize nusprendė bendradarbiauti su pasaulyje gerai žinomu ir garsiu Cirque du Soleil.

Cirque Éloize 2010 gegužės 5 dieną su Cirque du Soleil Monrealyje pasirašė bendradarbiavimo sutartį. „Partnerystė su Cirque du Soleil tikrai yra naudinga Cirque Éloize. Ši partnerystė leis mums tapti lyderiais teatrą ir cirko numerius apjungiančioje meno srityje, kurti ir rodyti spektaklius. Mes didžiuojamės, kad mūsų partneriai yra Cirque du Soleil“, – 2010 metais sakė Žanas Peišou, Cirque Éloize prezidentas ir generalinis direktorius.

„Mūsų strateginė partnerystė su Cirque Éloize yra verslo sprendimas, kuris sustiprins Kvebeko kaip pasaulio cirko sostinės poziciją. Ši partnerystė reiškia mūsų pagarbą Cirque Éloize kūrybiškumui ir paramą šio cirko trupei. Mes tikime Cirque Éloize vizijomis ir potencialu. Su naujuoju partneriu Cirque du Soleil planuoja pasidalyti tarptautinio verslo patirtimi, įgyta per ilgus metus“, – sakė Danielis Lamarre‘as, Cirque du Soleil prezidentas ir generalinis direktorius.

Šis bendradarbiavimas pasiteisino gana anksti. Cirque Éloize pastaraisiais metais pelnė nemažai šlovės tarptautinėje arenoje, ypač Azijoje. „Mūsų spektakliams atsiveria naujos rinkos. Dėl partnerystės su Cirque du Soleil galime naudotis visomis cirko rinkoje atsiveriančiomis perspektyvomis, o pelnyta šlove ir toliau džiaugsis Kvebekas“, – teigė Ž. Peišou. Laikydamasis šio susitarimo, Cirque Éloize ir toliau skatina cirko kaip meno rūšies atgimimą ir stiprina savo kaip lyderio vaidmenį kurdamas visame pasaulyje rodomus spektaklius. Du Cirque Éloize kūriniai, „Rain“ ir „Nebbia“, sulaukė didelio pasisekimo Europoje ir Lotynų Amerikoje.

Du nuostabūs šou jau greitai Lietuvoje:

Lapkričio 16 d. premjera Kaune „Žalgirio“ arenoje Lapkričio 20 d. pasirodymas vyks Vilniuje „Siemens“ arenojeRenginio Kaune bilietus platina Bilietai.lt, Vilniuje - Tiketa.lt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Itālijas ezeru burvība Latvia Tours
Itālijas ezeru reģiona skaistums, brīnišķīgs klimats, svētvietu noslēpumainība iespaidīgās vietās, ir tikai daži no šī neaizmirstamā maršruta | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12510419sec.