„Def Leppard“ rodo absoliutų pasitikėjimą gerbėjų Lietuvoje skoniu

Roko veteranai „Def Leppard“ parodė išskirtinį pasitikėjimą savo gerbėjais, leidę jiems savarankiškai išrinkti grupę, kuri apšildys jų koncertą Vilniaus „Siemens“ arenoje. Gerbėjų siūlymu, išryškėjo du pagrindiniai kandidatai – grupė „Rebelheart“ ir atlikėjas Marijonas Mikutavičius. Po ilgų diskusijų, gerbėjai tarė savo galutinį žodį – gegužės 17 dieną audringą koncerto natą užduos viena ryškiausių Lietuvos roko grupių – „Rebelheart“.

„Vos sužinojęs, kad apšildysime „Def Leppard“, prisiminiau tą momentą, kai apie juos išgirdau pirmąjį kartą. Buvo apie 1981-1982 metus, klausiausi Lenkijos radijo. Vedėjas pristatė naują jų albumą „High ‘n Dry“ ir užgrojo keletą dainų iš jo. Ta muzika jau tada skambėjo nesuvokiamai gerai ir švariai. Nuostabu, kad tokią aukštai iškeltą kartelę grupė išlaikė visus šiuos 40 metų. Apšildyti juos, mums didelė garbė“, – sako „Rebelheart“ grupės narys Regimantas Turūta.

„Rebelheart“ yra koncertavę ir su daugiau užsienio atlikėjų – juos savo koncertams rinkosi Marilyn Manson, Lenny Kravitz, Rod Stewart, „New Model Army“, Bruce Dickinson Band ir kiti muzikantai.

„Kuo daugiau metų praleidžiama scenoje, tuo lengviau pajusti ir išgirsti susirinkusią publiką, jos norus. Todėl, galima sakyti, kad su metais daromės tik geresni. O kas akivaizdžiai keičiasi – tai batai ir šukuosenos“, – juokiasi R. Turūta.

Scenos veteranai „Rebelheart“ koncertus rengia jau daugiau nei 20 metų, jų sąskaitoje – daugiau nei 800 koncertų. Grupė išskirtinius pasirodymus rengė ne tik Lietuvos, bet ir Prancūzijos, Vokietijos, Ispanijos, Norvegijos ir daugybės kitų šalių publikoms.

Į „Def Leppard“ koncertą „Rebelheart“ žada pasiimti tiek akustines, tiek ir elektronones gitaras. Anot jų, žiūrovai iki paskutinės minutės nežinos, kokiais ritmais jie malonins susirinkusiuosius: ar naujajam albumui „Mysteria“ būdingais lyriškesniais ritmais, ar elektroniniu siautuliu, su kuriuo grupė nesiskiria nuo susikūrimo pradžios.

Išskirtinį dviejų roko grupių pasirodymą Vilniaus „Siemens“ arenoje gyventojai kviečiami stebėti jau gegužės 17 dieną. Bilietais prekiaujama visose „Tiketa“ kasose bei internetu www.tiketa.lt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44783401sec.