To dar nebuvo: Kalėdas Nida švęs liepos 25-ą

Kalėdos ir šventinės staigmenos du kartus per metus? Pasirodo, tai įmanoma ne tik vaikų svajonėse. Gražiausiu Baltijos pajūrio kurortu tituluojama Neringa šiemet Kalėdas švęs net du kartus per metus: vienąkart, kaip įprasta, gruodį ir dar kartą liepą.

 

Kalėdos nebe už kalnų. Kalėdos jau Nidos kopose!“, – intriguoja Neringos savivaldybės meras Darius Jasaitis.

 

Liepos 25-ąją Kalėdas švęsiantys nidiškiai ne tik papuoš ir įžiebs eglę. Visų Nidos gyventojų ir svečių taip pat laukia šventinis grupės Freaks on floor“ koncertas bei, kaip ir turi būti per Kalėdas – daugiau siurprizų. Šventė vyks šalia Nidos uosto, jos pradžia – 22 valandą.

 

„Apie mūsų ketinimus nugirdę Neringos gyventojai ir svečiai jau domisi, kodėl nusprendėme švęsti vasarą. Visiems labai smalsu ir nekantru: kas vyksta? Kalėdos vasarą? O aš jiems ir sakau: juk Nida ir visa Neringa tokia nuostabi! Čia kasdien vyksta maži, kasdieniški, tačiau neišgalvoti ir tikri stebuklai. Visai kaip rugsėjį debiutuojančiame naujame lietuviškame filme „Dėdė, Rokas ir Nida“, kuriame Kalėdos turi ypatingą reikšmę“, – sako D. Jasaitis.

 

Kartu su Nida Kalėdas švęsiantys naujojo filmo pagrindiniai aktoriai Arūnas Storpirštis, Martynas Levickis, Justė Zinkevičiūtė, Airida Gintautaitė, Simonas Storpirštis ir kiti žada ne tik užburiantį renginį, bet ir išskirtinių akimirkų. Tiesa, kokios jos, kol kas neišduoda. „Tai nėra vien tik Kalėdos vasarą. Ši šventė – kur kas daugiau. O kas, atvykite ir patys pamatysite“, – kviečia filmo „Dėdė, Rokas ir Nida“ kūrybinė grupė.

 

Tad liepos 25-ąją šventės organizatoriai Nidoje laukia visų, mylinčių Kalėdas bei dievinančių nuostabią, šiltą ir šviesią vasarą Lietuvos pajūryje.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44411802sec.