Europiečiams pristatytos turistų piniginei draugiškos pramogos Lietuvoje

Naujausiame Europos kelionių komisijos (ETC - European Travel Commission) skaitmeniniame žurnale „Visit Europe“ pristatomos nemokamos turistinės pramogos ir objektai Lietuvoje ir kitose Europos šalyse.
 

„Geriausi dalykai gyvenime – nemokami. Europa už dyką!“ – skelbia rugpjūčio mėnesio žurnalo viršelis, kuriame pristatomi patrauklūs ir nemokami Europos šalių turistiniai objektai: muziejai, gamtos paminklai, paplūdimiai, nacionaliniai parkai, gastronomijos ir muzikos festivaliai bei kiti kultūriniai maršrutai.  


Lietuva šiame žurnale taupiesiems turistams siūlo savo gamtos grožį ir nacionalinius parkus, į kuriuos patenkant nereikia plačiai atverti piniginių ir pirkti bilieto. Žurnale pažymima, kad nėra geresnio būdo Lietuvos kraštovaizdžio pažinimui kaip dviračių trasos, kurios neretai driekiasi per saugomas teritorijas ir unikalius gamtos objektus. Taip pat, artėjant rudens sezonui, Lietuva pristatoma kaip grybų turtinga šalis, kur grybavimas prilygsta „dar vienai olimpinei šakai“. Pristatoma ir nemokama Birštono kurorto naujovė – vos prieš keletą mėnesių atidarytas mineralinio vandens garinimo bokštas. Tai pirmasis tokio pobūdžio statinys Lietuvoje, kuris sukuria jūros klimatą ir gerina sveikatą. Pasimėgauti sveikatai naudingomis procedūromis kurorto lankytojai gali nemokėdami už tai nė cento.

Rugpjūčio mėnesio žurnale „Visit Europe“iš viso pristatomos nemokamos pramogos ir objektai 20-yje šalių: Lenkijoje, Belgijoje, Portugalijoje, Vokietijoje, Slovėnijoje, Ispanijoje, Graikijoje, Šveicarijoje, Kipre, Lietuvoje, Airijoje, Monake, Latvijoje, Slovakijoje, San Marine, Vengrijoje, Rumunijoje, Austrijoje, Turkijoje ir Estijoje.

Žurnalą „Visit Europe“ rengia ir platina Europos kelionių komisija - ne pelno siekianti organizacija, šiuo metu vienijanti 33 nacionalines turizmo organizacijas, įskaitant 8 už Europos Sąjungos ribų.

 
„Visit Europe“ leidinį skaitykite čia: http://visiteurope.cld.bz/VisitEurope-Magazine-August-2015

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.79809904sec.