Kalėdinių dovanų karštinė: kokios kosmetikos geriau nedovanoti mamai

Veido bei kūno priežiūros priemonės ir dekoratyvinė kosmetika gali būti tituluojamos Kalėdinių dovanų moterims karalienėmis. Rodos, nereikia sukti galvos: nupirkai lūpų dažus ar patikusių spalvų akių šešėlius ir pradžiuginsi žmoną, mamą, sesę ar draugę. Tačiau tai tik iliuzija. Jei norite, kad jūsų dovana nedulkėtų vonios spintelės lentynoje, privalote žinoti, kam kokia kosmetika tinka, kokios vyrauja grožio tendencijos. Internetinė parduotuvė Pigu.lt dalinasi patarimais, padėsiančiais išrinkti geriausią dovaną.

"Mūsų duomenys rodo, kad gruodį dekoratyvinės kosmetikos pardavimas šviesos greičiu šauna į viršų. Išrinkti kosmetikos priemonę yra iš ko: didelė jų prekės ženklų įvairovė, plati spalvų, atspalvių ir tekstūrų paletė. Jau kurį laiką moterų ar jas pasveikinti norinčių vyrų simpatijas susirenka L’Oreal Paris, Maybelline New York bei Garnier kosmetika ir kūno priežiūros priemonės. Tačiau, renkant kosmetikos priemones moteriai, neužtenka žinoti populiariausią ar madingiausią prekės ženklą. Būtina įvertinti moters amžių, charakterį ir tipą. Vargu ar ekstravagantiška jauna moteris apsidžiaugs gavusi bespalvį lūpų blizgį", - teigia Pigu.lr rinkodaros direktorė Giedrė Vilkė.

Dovana mamai - brandžiam grožiui pabrėžti

Tik nesakykite, kad mama kartais nenorėtų paryškinti lūpų ar papudruoti nosytės. Noras gražiai atrodyti su amžiumi nedingsta. Su amžiumi kinta tik suvokimas, kas yra gražu, ir taisyklės, kaip tą grožį pabrėžti.

Jokiu būdų mamai nedovanokite riebios bronzinančios pudros. Vyresnio amžiaus moterims dirbtinai sukurtas įdegio efektas visiškai netinka, tuo labiau žiemą. Geriau rinkitės lengvą ir natūralios odos efektą sukuriančią kompaktinę pudrą arba, jeigu mama nelinkusi naudoti daug dekoratyvinės kosmetikos, CC kremą. Jis sulygins odos atsplavį, sukurs natūralų švytėjimą.

Jeigu mamai norite padovanoti vokų šešėlius, akių kontūro pieštuką ar lūpų dažus, jokiu būdu nepirkite riebios konsistencijos priemonių. Su amžiumi oda praranda elastingumą ir riebios kosmetikos priemonės labai greitai subėga į odos raukšleles. Mamai kur kas labiau tiks matiniai vokų šešėliai ar intensyviai drėkinantys lūpų dažai. Rinkitės tokius atspalvius, kokių atspalvių drabužius jūsų mama nešioja dažniausiai. Brandžios moterys makiažo spalvas turėtų subtiliai derinti prie aprangos.

Jeigu mama kosmetikos nenaudoja visai, ją tikrai galite pradžiuginti kokybišku brandžios odos priežiūrai skirtu kremu veidui, kūnui ar rankoms. Tik nepamirškite, kad žiemą reikia rinktis riebesnės tekstūros kremus, kurie odą padengs apsaugine plėvele ir taip apsaugos ją nuo šalčio bei išsausėjimo.

Sesei ar draugei - madingos spalvos

Jei tarp kosmetikos priemonių dairotės dovanos sesei ar gerai draugei, taip pat turėtumėte vadovautis keliomis taisyklėmis.

Pirmiausia, žiemą jaunesnei odai rinkitės riebesnės tekstūros makiažo pagrindą, kreminę pudrą, vokų šešėlius ar intensyviai drėkinančius lūpų dažus. Ne tik kremas odai, bet ir dekoratyvinės kosmetikos priemonės padės apsaugoti odą nuo greito išsausėjimo šildomose patalpose. Riebesnės tekstūros kosmetika žiemą yra patvaresnė ir ilgiau išlieka.

Antra, rinkitės šį sezoną madingas spalvas. Taip padėsite draugei ar sesei susikurti grožio tendencijas atitinkantį makiažą. Šį sezoną dominuoja gilios ir sodrios rudeninės spalvos: burgundiško vyno, plytų, bordo, slyvų atspalviai. Šios spalvos tinka ir akims, ir lūpoms.

Žiemą daugiau dėmesio reikia ne tik odai, bet ir plaukams. Tad sesei ar draugei po eglute galite padėti ir žiemai tinkančių plaukų priežiūros priemonių. Kokias pasirinkti? Žiemą rinkitės maitinamąsias priemones. Taip pat geriau nedovanokite nenuplaunamų balzamų ar kondicionierių. Išėjus į lauką jais išteptais plaukais, šaltis gali pažeisti plaukus ir galvos odą. Šaltuoju metų laiku plaukams reikia papildomos priežiūros, tad tikrai vietą draugės vonios spintelėje ras maitinamoji kaukė ar aliejus.

Žmonai - prabanga ir kokybė

Išrinkti žmonai kosmetikos priemones vyrams ne ką lengviau nei tinkamą apatinį trikotažą. Juk retas vyras pasakys, kokios spalvos madingos ar kokią kosmetiką derėtų rinktis žiemą, o kokią palikti vasarai. Išrinkti žmoną pradžiuginsiančią dovaną padės pora patarimų.

Netaupykite kokybės sąskaita. Patikėkite, moterys labai greitai atskirs, ar padovanota kosmetika - kokybiška. Užteks žvilgterėti į prekės ženklą ar vieną kartą pasidažyti. Suprantama, kad už kokybišką kosmetiką reikia mokėti daugiau, tad geriau investuokite ne į kiekį, o į kokybę.

"Pirkėjai tampa vis reiklesni ir dosnesni. Pastebėjome tendenciją, kad vis dažniau jie ieško kokybiškų prekių ir yra pasirengę už jas sumokėti brangiau. Pavyzdžiui, mums tapus oficialiais "L’Oreal" kosmetikos pardavėjais internete, šio prekės ženklo produktų pardavimas išaugo. Oficialaus pardavėjo statusas vertinamas ir kaip kokybės garantas", - sako Pigu.lt rinkodaros vadovė.

Stebėkite ir tyrinėkite. Iki švenčių dar yra laiko, tad, susipažinę su žmonos kosmetinės ar vonios spintelės turiniu bei žmonos įpročiais, galite greitai pastebėti, kokią kosmetiką dažniausiai naudoja žmona. Moterys linkusios eksperimentuoti, bet kartu ir greitai pamilsta vieną ar kelis prekės ženklus, kurių produktus dažniausiai ir renkasi. Juos ir sužinosite žvilgterėję į kosmetinę.

O atidžiau įsižiūrėję į žmonos makiažą, greitai suprasite, kokių atspalvių derėtų dairytis. Jeigu ji kasdien lūpas paryškina švelniu lūpų bligziu, o raudoną lūpdažį paskutinį kartą naudojo per pirmą jūsų pasimatymą, žmonos tikrai nepradžiuginsite, padovanoję ryškius, tamsesnių atspalvių lūpų dažus.

Sakoma, dovanotam arkliui į dantis nežiūri. Netiesa. Jeigu padovanosite bet ką, dovana arba dūlės giliai lentynoje, arba, jums nematant, keliaus į geriausios draugės kosmetinę. Tad rinkite dovanas ne tik su meile, bet ir su galva.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Igaunijā Europcar
Vai esi gatavs piedzīvot neaizmirstamas brīvdienas Igaunijā? Tagad ir lieliska iespēja iegūt izdevīgu auto nomas piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 22.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.567487sec.