Indonezijoje ir Vietname kobrų mėsa naudojama mėsainiams gaminti

Indonezijos ir Vietnamo restoranuose mėsainiams gaminti naudojama kobrų mėsa. Vietiniams gyventojams tai nieko neįprasto – kobrų mėsa laikoma ypatingu delikatesu. Visai kitaip į tokį maistą reaguoja europietis, kuriam kobra visų pirma yra egzotinė gyvatė. Kobrų fermos maitinimo įstaigoms kasdien tiekia tūkstančius kobrų. Kobros užmušamos kirviu, o oda nudiriama aštriu peiliu.

Kobros mėsa yra verdama, kepama arba užpilama spirituotu tirpalu. Kobros širdis ir kraujas naudojami įvairioms ligoms gydyti. Restoranuose patiekalą iš kobros mėsos galima užsisakyti už 20 eurų. Patiekalai iš kobros mėsos per pastaruosius metus smarkiai išpopuliarėjo.

Iš kobros odos daromos rankinės, diržai ir kiti gaminiai, tačiau turistams iš Europos šalių nepatariama pirkti šiuos gaminius, kadangi už jų įsivežimą į Europą gresia didelės piniginės baudos ir konfiskacija. Tad mėgaukitės patiekalais iš kobros mėsos, tačiau suvenyrų iš kobros odos geriau nepirkite.

KOMENTARAS

(vardas) rezultatas?

PALAIKYMO

 
Poilsiavimo ir kelionių pasiūlymai:
Programa „Laiminga nugara“ Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Tiems, kurie nori pasirūpinti savo nugaros sveikata, taip pat tiems, kurie dirba sėdimą darbą arba sunkiai dirba. Programa 7 dienos/6 naktys | Žiūrėti daugiau
440 EUR

Apie mus | Kontaktai | Autorinės teisės | Partneriams
All rights reserved © 2002 - 2025 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2025 1st-studio.com

 
Total Timed::3.35573006sec.