Foto: Odenwaelder-feinkost.de
Šaltinis: BalticTravelnews.com/Sueddeutsche.de
Šių metų rugsėjo 10-19 dienomis visi kviečiami maloniai atvykti į Parmos kumpio festivalį, kurio metu bus galima susipažinti su šio kumpio gamybos paslaptimis. Emilia Romagna turizmo centras praneša, kad daugiau kaip 40 Parmos kumpio gamintojų kasdien kvies į nemokamas ekskursijas po savo įmones, kuriose gaminamas garsusis kumpis.
Lankytojai maloniai kviečiami apsilankyti Parmos kumpio muziejuje Langhirano. Muziejuje įrengtos specialios gamybinės patalpos, kuriose lankytojams turės proga įsitikinti, kokie kriterijai taikomi Parmos kumpiui norint gauti kokybės sertifikatus.
Daugiau informacijos apie Parmos kumpio festivalį galima rasti interneto svetainėje http://www.festivaldelprosciuttodiparma.com/en/default.aspx.
Draudžiama portale www.travelnews.lt paskelbtą informaciją perpublikuoti be Travelnews.lt redakcijos sutikimo.