«Vana Tallinn» – geriausias likeris pasaulyje

„Vana Tallinn“ pripažintas geriausiu likeriu pasaulyje ir apdovanotas aukso medaliu prestižiniame tarptautiniame gėrimų konkurse „International Wine and Spirit Competition Quality Award 2010“, kuriame ekspertai iš viso pasaulio vertino vyno ir spiritinių gėrimų savitumą ir kokybę. „Vana Tallinn“ šiame konkurse taip pat pelnė „Išskirtinių standartų kūrėjo“ titulą.

„Gerai žinomo likerio „Vana Tallinn“ pergalė yra labai svarbus įvertinimas visam LIVIKO personalui, kuris sukūrė ir gamina šį produktą jau 50 metų. Antrą kartą gautas aukščiausias apdovanojimas dar kartą patvirtina produkto išskirtinę kokybę ir unikalumą. Pelnęs šį pripažinimą, „Vana Tallinn“ nustatė labai aukštus standartus kitiems savo kategorijos gėrimams visame pasaulyje“, – pasakoja UAB LIVIKO generalinė direktorė Eiva Pocienė.

Tarptautinio vyno ir spiritinių gėrimų konkurso komisija „Vana Tallinn“ likerį apibūdino kaip išskirtinį gėrimą, pasižymintį citrusinių vaisių, irisų, karamelės ir šiltų prieskonių aromatu. Jį ragaujant burnoje juntamos romui būdingos kokosų ir migdolo riešutų skonio natos. Pasak komisijos, tai geriausias vanilės ir citrusinių vaisių skonio derinys pasaulyje.

„Vana Tallinn“ išsiskiria unikaliu, šiek tiek egzotišku ir švelniu skoniu, kurį sukuria natūralios sudedamosios dalys – vanilės ankštys, apelsinai, citrinų bei laukinių apelsinų aliejai, sumaišyti su aukščiausios rūšies stipriu Jamaikos romu. Tikslus gėrimo receptas laikomas paslaptyje ir likerio meistrų perduodamas iš kartos į kartą.

Tarptautiniu mastu žinomas „Vana Tallinn“ šiandien yra tapęs kultiniu prekės ženklu ir Estijos simboliu. Taip pat jis – vienas iš daugiausiai parduodamų likerių Baltijos ir Skandinavijos šalyse, Rusijoje bei eksportuojamas į JAV ir daugelį Europos valstybių. Per savo gyvavimo istoriją LIVIKO pagamino daugiau nei 90 milijonų butelių likerio „Vana Tallinn“.

Apie UAB LIVIKO Lietuvoje:

Didmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais bendrovės LIVIKO istorija Lietuvoje prasidėjo 1997 m. Nuo 2007 m. įmonė priklauso LIVIKO grupei, kurią sudaro didžiausia Estijos alkoholinių gėrimų gamykla, alkoholinių gėrimų importo ir platinimo bendrovės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Šiandien UAB LIVIKO yra sparčiai auganti, viena iš trijų didžiausių alkoholinių gėrimų importuotojų Lietuvoje. Įmonė platina aukštos kokybės produkciją iš viso pasaulio, atstovauja žymiems pasaulyje prekių ženklams: „Vana Tallinn“, „Nemiroff“, „Hardy‘s“, „Robert Mondavi“, „Louis Jadot“, „Masi“, „Plantation“, „Canti“, „Carmen“, „Esplendido“ ir kt.

Daugiau informacijos:

Eiva Pocienė

UAB LIVIKO generalinė direktorė

Tel. +370 5 2306446, Mob. + 370 687 47438

E. paštas: [email protected]

www.vanatallinn.eu

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 30.04.2024 Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Ekskursiju piedāvājums. Grieķija Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 2-3* viesnīcās, puspansija un ekskursiju programma // Kavala - Soloniki - Janica - Meteora - Joana - Delfi - | Skatīt vairāk
no 1099 EUR
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.08050394sec.