Populiarieji «Monin» likeriai – jau ir Lietuvoje

Prancūzų gamintojo „Monin“ likeriais, žinomais ir vertinamais visame pasaulyje, nuo šiol prekiaujama jau ir Lietuvoje. Šalies rinkos naujieną pristatanti kompanija LIVIKO, importuojanti, platinanti ir atstovaujanti alkoholinius gėrimus iš viso pasaulio, Lietuvos vartotojams siūlo rinktis iš penkiolikos šio likerio rūšių.

„Džiaugiamės galėdami pristatyti Lietuvoje vienų labiausiai pasaulyje vertinamų likerių seriją. Aukščiausios kvalifikacijos profesionalų pripažinimą „Monin“ likeriai užsitarnavo už nepriekaištingą kokybę, plačią skonių gamą, didelę koncentraciją. Gėrimai gaminami iš rinktinių natūralių vaisių, gėlių, riešutų ir prieskonių, jie itin tinka įvairiausių kokteilių, kitų gėrimų bei desertų gamybai. Nuo 1993 m. kompanija „Monin“ yra prestižinės Tarptautinės barmenų asociacijos narė, jos produktai daug kartų įėjo į asociacijos rengiamų čempionatų laimėtojų kokteilių sudėtis“, - teigia UAB LIVIKO generalinė direktorė Eiva Pocienė.

„Monin“ specializuojasi aukščiausios kokybės išskirtinių likerių ir sirupų, gurmaniškų padažų, įvairių skonių vaisių bei uogų tyrių gamyboje ir prekyboje. Šiuo metu „Monin“ siūlo daugiau kaip 100 skonių produktus apie 120 šalių visame pasaulyje.

„Monin“ interneto svetainėje www.monin.com pateikiama daugiau kaip 2500 kokteilių bei kulinarinių receptų, kuriems naudojama šio gamintojo produkcija. „Monin“ likeriai įeina į daugybės įvairiausių kokteilių sudėtį, taip pat jais galima paįvairinti kitų gėrimų skonį, pavyzdžiui, bet kurio „Monin“ likerio įpilti į taurę putojančio vyno. Likerius galima ragauti ir vienus su ledu, su šviežiais vaisiais, aplieti mėgstamus ledus.

Kompanija „Monin“ įkurta 1912 m. Burže – Prancūzijos regione, nuo seno garsėjančiame vaisių auginimu. Kompanijos steigėjas Žoržas Moninas kelionės į JAV metu susidomėjo amerikietiškais kokteiliais ir kitais populiariais gėrimais, vartojamais su ledu, ir, grįžęs į tėvynę, sukūrė likerių bei sirupų liniją, skirtą kokteilių kūrėjams. Jo šūkis „aistra kokybei“ tapo visos kompanijos moto, kuriuo vadovaujamasi iki šių dienų. 1930 m. kompanija, jau tapusi vietos rinkos lydere, pradėjo intensyvią plėtrą į kitas šalis. Pagrindinė kompanijos būstinė įsikūrusi Prancūzijoje, o padaliniai veikia Floridoje (JAV), Malaizijoje ir Dubajuje.

Apie UAB LIVIKO Lietuvoje:

Didmeninės prekybos alkoholiniais gėrimais bendrovės LIVIKO istorija Lietuvoje prasidėjo 1997 m. Nuo 2007 m. įmonė priklauso LIVIKO grupei, kurią sudaro didžiausia Estijos alkoholinių gėrimų gamykla, alkoholinių gėrimų importo ir platinimo bendrovės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Šiandien UAB LIVIKO yra sparčiai auganti, viena iš trijų didžiausių alkoholinių gėrimų importuotojų ir platintojų Lietuvoje. Įmonė platina aukštos kokybės produkciją iš viso pasaulio, atstovauja žymiems pasaulyje prekių ženklams: „Vana Tallinn“, „Nemiroff“, „Hardy‘s“, „Robert Mondavi“, „Louis Jadot“, „Masi“, „Plantation“, „Canti“, „Carmen“, „Esplendido“ ir kt.

Daugiau informacijos:

www.liviko.lt

www.monin.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49530315sec.