Viena seniausių picerijų Vilniaus širdyje duris atveria visapusiškai atsinaujinusi

Pasivaikščiojimus Vilniaus senamiesčio gatvėmis iki paryčių pamėgę gyventojai ir miesto svečiai vėl turės, kur kokybiškai pavalgyti išmušus vidurnakčiui. Duris po keturis mėnesius trukusių atnaujinimo darbų atvėrė viena seniausių sostinės picerijų. Didžiojoje gatvėje įsikūrusi „Čili pica“ pristato ne tik visiškai atnaujintą interjerą ir naujomis patiekalų kategorijomis papildytą meniu, bet ir naują svečių aptarnavimo standartą.

Pačioje Vilniaus senamiesčio širdyje, Didžiojoje gatvėje, įsikūrusi picerija jau tapo svarbia sostinės senamiesčio dalimi. 2000 m. vasarą atidaryta picerija išsiskiria tuo, kad tai yra viena iš nedaugelio vietų miesto širdyje, kur virtuvė siūlo kokybišką maistą kone visą parą.

„Simboliška, kad svarbiausią ir didžiausius lankytojų srautus pritraukiančią piceriją Didžiojoje gatvėje atnaujinome jubiliejiniais veiklos metais. 15 metų – tai ta riba maitinimo įstaigai, kai reikia imtis reikšmingų pokyčių. Jautėme ir augantį vilniečių bei miesto svečių poreikį kitokios koncepcijos picerijai. Sutelkėme dėmesį į kokybinius pokyčius tiek interjere, tiek virtuvėje, tiek klientų aptarnavime“, - sako „Čili picos“ tinklo vadovė Giedrė Kvedaravičienė.

Atnaujintos picerijos interjeras, sukurtas architektūros studijos „Plazma“ architektų, išsiskiria natūraliomis medžio ir žemės spalvomis. Gyvybės ir jaukumo interjerui suteikia autentiški senamiesčio sienų ir lubų elementai, įrengtos žaliosios zonos, o patiekalų skonį sustiprina ir papildo sienas puošiantys skoniniai paveikslai.

Viena pirmųjų „Čili“ tinklo picerijų po remonto svečius kviečia ne tik į naują aplinką, bet ir siūlo atnaujintą bei gerokai išplėstą meniu.

„Pagrindinės „Čili picos“ virtuvės naujienos – itališko papločio atnaujintos receptūros picų – Didžiosios gatvės picerijos svečiai dar spėjo paragauti prieš pradedant atnaujinimo darbus. Tačiau dabar siūlome visiškai naują patiekalų kategoriją – virtuvės šefės Liucijos Makovskos sukurtus burgerius, taip pat atnaujintas mėsos patiekalų bei salotų kategorijas, paruoštas naudojant moderniausias maisto gamybos technologijas, leidžiančias užtikrinti ženklų kokybinį žingsnį į priekį“, - meniu pokyčius pristato picerijų tinklo vadovė.

Pasak Giedrės Kvedaravičienės, pagrindinė „Čili“ tinklo picerija darbą atnaujina ir su aptarnavimo pokyčiais. Nuo šiol svečių užsakymus darbuotojai priims naudodami modernias technologijas – delninukus. Svečių užsakymas dar prie staliuko įvedamas į sistemą ir keliauja tiesiai į virtuvę.

„Naująsias technologijas užsakymų priėmimui jau išbandėme keliuose didžiausius svečių srautus priimančiose picerijose. Naujoji sistema paspartina svečių aptarnavimą ir padeda išvengti tokių klaidų, kaip pamirštas užsakyti patiekalas ar užsakytas ne toks patiekalas. Greitas ir kokybiškas aptarnavimas tokioje vietoje kaip Didžioji gatvė yra labai svarbus, nes čia sulaukiame didelių klientų srautų ir daug užsienio turistų bei kosmopolitiško jaunimo, kurie ieško ir tikisi vakarų standarto aptarnavimo“, - sako G. Kvedaravičienė.

Picerijų tinklo direktorė teigia, kad atsinaujinusi picerija Didžiojoje gatvėje nekeičia tik vieno dalyko – ir po atnaujinimo dirbs iki paryčių.

Picerijų atnaujinimas ir naujų atidarymas - vienas pagrindinių strateginių bendrovės žingsnių šiais metais. Birželio pradžioje duris atvėrė dvi naujos „Čili picos“ tinklo picerijos – Vilniaus gatvėje ir Žirmūnuose. Taip pat atnaujintos dvi picerijos Kaune ir Klaipėdoje. Rudenį duris atvers nauja, jau trečioji šiais metais, picerija Žalgirio gatvėje. Iš viso į picerijų tinklo plėtrą ir atnaujinimą „Čili“ šiais metais investuoja iki 1 mln. EUR.

 

Apie „Čili picą“

„Čili pica“ yra vienas seniausių Lietuvoje restoranų tinklų, veiklą pradėjęs 1997 m., ir didžiausias lietuviškų restoranų tinklas Baltijos šalyse. Šiuo metu „Čili pica“ turi 44  nuosavus restoranus Lietuvoje ir Latvijoje. Taip pat 20 “Čili pica“ restoranų Lietuvoje ir Latvijoje, veikiančių pagal frančizę. „Čili pica“ siūlo virš 40 įvairių picų bei daugiau kaip 30 karštų patiekalų, salotų, užkandžių, pusryčių ir vaikų  patiekalų. Restoranai Lietuvoje veikia Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Panevėžyje, Šiauliuose, Nidoje, Utenoje, Druskininkuose, Marijampolėje, Kėdainiuose, Palangoje ir Šventojoje.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 25.04.2024 Nāc un sāc spēlēt golfu! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.44283891sec.