airBaltic pripažintos punktualiausiomis avialinijomis pasaulyje

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ OAG analitikų, įvertinusių daugiau nei 50 milijonų skrydžių duomenis, 2017-aisiais pripažintos punktualiausiomis avialinijomis pasaulyje. „airBaltic“ pasaulinio punktualumo reitingo viršuje yra pastaruosius keturis metus iš eilės.

„Mūsų klientai gali pasikliauti laiku teikiamomis paslaugomis. 2017 m. „airBaltic“ buvo vieni aktyviausių metų, kai pastebimai išaugo vykdomų skrydžių skaičius ir buvo pervežta daugiausiai keleivių. Mes didžiuojamės, kad mums vis tiek pavyko pasiekti savo punktualumo tikslus ir pasiūlyti mūsų keleiviams punktualesnius skrydžius nei kiti vežėjai“, – sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.


OAG duomenimis, „airBaltic“ skrydžių, jungiančių Baltijos šalis su oro linijų tinklu, apimančiu Europą, Skandinaviją, Rusiją, NVS šalis ir Viduriniuosius Rytus, punktualumo įvertinimas siekia 90,01 proc.. Tai reiškia, kad daugiau nei 90 iš 100 „airBaltic“ skrydžių 2017 m. buvo įvykdyti laiku. Be „airBaltic“ į pasaulio punktualiausių top 10-uką pateko tik dvi kitos Europos oro linijų bendrovės.

„OAG džiaugiasi, kad „airBaltic“ vėl pripažintos punktualiausiomis oro linijomis mūsų kasmetiniuose apdovanojimuose, pagrįstuose daugiau kaip 57 milijonų individualių skrydžių stebėsena 2017 metais. Nuoseklūs tokio punktualumo lygio pasiekimai, ypač parkui pasipildžius nauju moderniu C serijos orlaiviu, atspindi „airBaltic“ komandos profesionalumą ir atsidavimą, o taip pat klientams teikiamų paslaugų lygį, kurio tikimasi iš visų oro bendrovių“, - sakė OGG vyresnysis analitikas Johnas Grantas.

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai šiomis kryptimis „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.  

Visą 2018 m. OAG Punktualumo lygos ataskaitą galite rasti čia: http://bit.ly/2lMa94d

Apie OAG
OAG yra pirmaujanti pasaulinė skaitmeninės informacijos apie skrydžius teikėja, aprūpinanti tikslia, savalaike ir veiksminga informacija bei taikomąsias programas visame kelionių sektoriuje pasaulinėms oro linijoms, oro uostams, vyriausybinėms agentūroms, orlaivių gamintojams, konsultacijų ir su kelionėse susijusia veikla užsiimančioms bendrovėms.

Apie „airBaltic“: „airBaltic“ (AIR BALTIC CORPORATION) yra punktualiausios oro linijos pasaulyje, jungiančios Baltijos regioną su daugiau nei 60 Europos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 80,05 proc. akcijų, o Lars Thuesen valdo beveik 20 proc. akcijų per jam priklausančią orlaivių nuomą „1 SIA“. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 30 lėktuvų – 7 „Bombardier CS300“, 11 „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen“. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, pažangų aptarnavimą bei pasiekimus verslo restruktūrizavime. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų. Trejus metus iš eilės, 2014, 2015 ir 2017 m., „airBaltic“ pripažinta punktualiausia tarp pasaulio oro linijų bendrovių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Laivojiens pa Gauju 25.maijā Gulbenes novada TIC
25.maijā norisināsies jau otrais aktīvās atpūtas pasākumu cikla “Normāls notikums” posms – laivojiens pa Gauju no Lejasciema līdz Pukstiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 27.04.2024 Lielā Talka un ekskursija Ungurmuižā! Cēsu TIC
Pievienojies mums Lielajā Talkā un ekskursijā Ungurmuižā! Dosimies ekskursijā, pastaigā un sakopsim Ungurmuižas teritoriju! Piesakies anketā! | Skatīt vairāk
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 21.04.2024 Satiec savu meistaru Tukuma pusē Tukuma TIC
Tukuma pusē no 13.aprīļa līdz 21.aprīlim varēs iepazīt 12 meistaru stāstus tuvplānā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50416398sec.