airBaltic suteiktas ATW rinkos lyderio apdovanojimas

Latvijos oro linijų bendrovei „airBaltic“ suteiktas „ATW Airline Industry Achievement“ (Oro linijų industrijos pasiekimų) 2018 metų rinkos lyderės apdovanojimas. 44-ą kartą vykstantys kasmetiniai „ATW Airline Industry Achievement“ apdovanojimai yra aukščiausias įvertinimas, kurį gali gauti oro linijų bendrovė ar individualus asmuo, pripažinti už aukščiausią kokybę oro transporto sektoriuje.

„2017-ieji „airBaltic“ buvo rekordiniai metai ir esame daugiau nei sužavėti ATW pripažinimo pasauliniu mastu. Geri „airBaltic“ rezultatai leido mums didinti savo rinkos dalį Baltijos regione ir sustiprinti savo kaip rinkos lyderio pozicijas. Mums garbė prisijungti prie pasaulio oro linijų, gavusių šį prestižinį apdovanojimą per pastaruosius keletą dešimtmečių“, - sakė „airBaltic“ generalinis direktorius Martinas Gaussas.

„Avialinijos „airBaltic“ smarkiai išplėtė ir pagerino komercines oro susisiekimo paslaugas Baltijos šalyse. Ši novatoriška oro linijų bendrovė siūlo kokybišką klientų aptarnavimą, pasitelkdama pažangiausius, tokius kaip „Bombardier“ C serijos, orlaivius ir aukšto lygio standartus. Sveikinu Martiną Gaussą ir visą „airBaltic“ komandą už šį pelnytą apdovanojimą“, - sakė pagrindinė ATW redaktorė Karen Walker.

„ATW Airline Industry Achievement“ apdovanojimai įkurti 1974 m. Šis įvertinimas suteikiamas asmenims ir organizacijoms, išsiskiriantiems puikiais rezultatais, inovacijomis ir aukščiausios kokybės paslaugomis. Metų rinkos lyderio apdovanojimas skiriamas aviakompanijai, pasižymėjusiai tarp konkurentų geografiniame regione, rinkos sektoriuje arba sukūrusiai ar paskatinusiai rinką.

Taip pat, šių metų sausio 3 d. OAG analitikų, įvertinusių daugiau nei 50 milijonų skrydžių duomenis, „airBaltic“ buvo pripažintos punktualiausiomis 2017-ųjų avialinijomis pasaulyje. „airBaltic“ pasaulinio punktualumo reitingo viršuje yra pastaruosius keturis metus iš eilės.

„airBaltic“ iš savo namų bazės Rygoje, Latvijoje skraido daugiau nei 60-ia krypčių. Iš visų šių taškų „airBaltic“ per Rygą siūlo patogų susisiekimą su Europa, Skandinavija, NVS šalimis bei Viduriniaisiais Rytais. Papildomai „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus ir Talino.  

Apie „airBaltic“: „airBaltic“ (AIR BALTIC CORPORATION) yra punktualiausios oro linijos pasaulyje, jungiančios Baltijos regioną su daugiau nei 60 Europos, Viduriniųjų Rytų ir NVS šalių. Tai uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 80,05 proc. akcijų, o Lars Thuesen valdo beveik 20 proc. akcijų per jam priklausančią orlaivių nuomą „1 SIA“. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas – 8 „Bombardier CS300“, 11 „Boeing 737“ bei 12 „Bombardier Q400Next Gen“. „airBaltic“ pelnė daugybę tarptautinių apdovanojimų už nepriekaištingą veiklą, pažangų aptarnavimą bei pasiekimus verslo restruktūrizavime. 2012 m. nepriklausoma rinkos ir vartotojų tendencijų tyrimo agentūra „Airlinetrends“ pripažino „airBaltic“ viena iš Top 10 novatoriškiausių pasaulinių oro linijų. 2017-aisiais „airBaltic“  gavo CAPA metų regiono oro linijų, o 2018-aisiais – ATW metų rinkos lyderio apdovanijimą. Trejus metus iš eilės, 2014, 2015 ir 2017 m., „airBaltic“ pripažinta punktualiausia tarp pasaulio oro linijų bendrovių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Latvija
27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.67713094sec.