Startavo dar viena Wizz Air kryptis iš Baltijos šalių į Gruziją – pradėti skrydžiai į Kutaisį

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje, pradėjo skrydžius nauju maršrutu iš Rygos į Kutaisį Gruzijoje. „Wizz Air“ skrydžiai nauja kryptimi bus vykdomi du kartus per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais. Bilietų kaina bendrovės interneto svetainėje prasideda nuo 49,99 Eur*, įskaitant nemokamą rankinį bagažą, kuris atitinka šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm.
Kutaisis yra trečias pagal dydį Gruzijos miestas ir viena populiariausių turistinių šalies krypčių. Lankytojus gausia garsių vynų pasiūla bei neįtikėtina virtuve traukianti šalis taip pat gali pasigirti turtinga istorija, senovės tradicijomis ir pajūrio bei slidinėjimo kurortais.
Šiomis dienomis kaip kampanijos #WIZZaroundEUROPE dalis 3 nauji orlaiviai taip pat papildė Jungtinės Karalystės ir Lenkijos bazes, o į bendrovės skrydžių tinklą įsiliejo Atėnų kryptis. Kartu su naujuoju maršrutu Ryga-Kutaisis iš viso startavo 17 naujų aviakompanijos maršrutų. Nuo šių metų kovo iki liepos iš viso bendrovės Europos bazes papildys 21 lėktuvas, taip skrydžių tinklas bus išplėstas iki daugiau nei 700 savaitinių skrydžių ir 70 naujų maršrutų. 2018 m. numatoma aviakompanijos plėtra sieks daugiau nei 1,6 mlrd.** eurų investicijas, bus įdarbinta per 700 aviacijos industrijos specialistų, kurie prisidės prie augančios aviakompanijos sėkmės.
„Džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams dar vieną maršrutą į Kutaisį Gruzijoje, – sako „Wizz Air“ vykdomoji korporatyvinės komunikacijos vadovė Sorina Ratz. – Ši bei daugelis kitų kelionių krypčių yra didžiausios bendrovės istorijoje plėtros dalis. Esame įsitikinę, kad naujoji kryptis bus įvertinta ištroškusių keliauti mūsų klientų, kurie nuolat ieško šiltų krypčių, siūlomų mūsų tinkle.“
„Malonu pranešti, kad „Wizz Air“ ir toliau plečia savo tinklą Rygos oro uoste ir nuo šiol siūlo dar vieną naują kryptį į Kutaisį Gruzijoje. Šį vasaros sezoną Kutaisis prisidės prie 100 krypčių tinklo iš mūsų oro uosto ir suteiks dar daugiau galimybių keliauti į Juodosios jūros regioną“, – sako Rygos oro uosto vadovė Ilona Lice.
„Wizz Air“ keleiviai, sekdami grotažymę #WIZZaroundEUROPE, kviečiami švęsti didžiausią aviakompanijos veiklos plėtrą socialiniuose tinkluose bei skrydžių metu kartu su orlaivių įgula. Per pirmuosius skrydžius vienu iš 21-o naujųjų orlaivių „Wizz Air“ vietinėse bazėse keleiviai turės galimybę laimėti 1000 eurų vertės „Wizz Air“ kuponus, kurie bus paslėpti po sėdyne lėktuve. Visos kampanijos metu oro linijų  „Facebook“ paskyroje lauks įvairios staigmenos.  
Pirmąjį skrydį iš Rygos „Wizz Air“ įvykdė 2010 m. ir nuo to laiko pervežė daugiau kaip 1,9 mln. Latvijos keleivių. 2014 m. aviakompanija Latvijos sostinėje atidarė savo bazę ir šiuo metu turi du „Airbus A320“ orlaivius. Rygos oro uoste dirba daugiau kaip 70 „Wizz Air“ klientus aptarnaujančio personalo, kuris kiekvieno skrydžio metu teikia aukščiausio lygio paslaugas. Per 2016 m. aviakompanija pervežė 480 tūkst. keleivių savo žemų sąnaudų Latvijos maršrutais ir parėmė daugiau nei 350 darbo vietų**. Per 2017 m. metus „Wizz Air“ pardavė 652 tūkst. bilietų kryptimis iš Rygos, reprezentuodama 21 proc. metinį augimą.
„Wizz Air“ šiuo metu siūlo 31 maršrutą į 17 šalių iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos, o iš Rygos – 13 maršrutų į 9 šalis.


Apie „Wizz Air“
Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 91 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 28 bazių ir siūlo daugiau nei 600 maršrutų, jungiančių 141 kryptis 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 3500 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos finansiniais 2017 m. (iki kovo 31 d.) rinkosi 28,2 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ paskelbė bendrovę už pasiekimus „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year).


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 31.03.2024 - 20.04.2024 Kandavā tikšanās ar "Nelūgtajiem viesiem"  Tukuma TIC
Sarunu vakars ar Leldi Kovaļovu un Andri Daugaviņu - Kandavas vīna namā 20.aprīlī. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Skulptūru stāsti Cēsīs! Cēsu TIC
Piesakies ekskursijai Cēsīs! Izzini skulptūru ceļu no Cēsu vecpilsētas līdz pat Meža kapiem un atpakaļ, tēlnieka Matiasa Jansona pavadībā! | Skatīt vairāk
6 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55616617sec.