Nauja Wizz Air orlaivio bagažo politika įsigalioja po savaitės

„Wizz Air“, didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje, primena, kad po savaitės, nuo 2018 m. lapkričio 1 d., toliau lengvinant įlaipinimo procesus ir siekiant mažinti su bagažu susijusius skrydžių vėlavimus, įsigalios nauja rankinio bagažo politika.


„Liko tik viena savaitė iki mūsų naujos, itin paprastos ir visiems keleiviams vienodai taikomos rankinio bagažo politikos įsigaliojimo, – sako „Wizz Air“ marketingo vadovas Johan’as Eidhagen’as. – Ši plati bagažo politika leis keleiviams pasirinkti iš daugybės skirtingų rankinio bagažo variacijų, suteikiant kiekvienam vieną nemokamą rankinio bagažo vienetą kelionės metu. Nuo lapkričio 1 d. sudarysime sąlygas keliauti dar patogiau, nuolat siūlydami mažiausias bilietų kainas plačiame bendrovės tinkle, jungiančiame 143 kryptis 44-iose šalyse.“


Nuo lapkričio 1 d. keleiviai su savimi orlaivio salone galės turėti vieną rankinį bagažą, kurio išmatavimai atitiks šiuos matmenis 40 x 30 x 20 cm, o keleiviai, įsigiję „WIZZ Priority“ paslaugą, su savimi galės turėti ir bagažą, kurio išmatavimai atitiks šiuos matmenis 55 x 40 x 23 cm.


Vadovaujantis keleivių atsiliepimais ir besikeičiančiomis kelionių tendencijomis, „Wizz Air“ lengvina keliautojų patirtį ir pristato 10 kg registruojamą bagažą, kurio kainos prasideda nuo 7 Eur. Prioritetinės registracijos ir įlaipinimo kainos prasideda nuo 5 Eur.


Iki spalio 10 d. įsigytiems bilietams be „WIZZ Priority“ paslaugos laikotarpiui po lapkričio 1 d. suteikiamas nemokamas 10 kg registruojamas bagažas, o registruotiems bilietams bus suteikta „WIZZ Priority“ paslauga.


Naujoji „Wizz Air“ bagažo politika, atsižvelgiant į individualius keleivių poreikius, leidžia pasirinkti iš daugiau nei 50 skirtingų rankinio bagažo variacijų keliaujant.


Trumpas vaizdo įrašas, pristatantis naują bagažo politiką: https://goo.gl/6LnYAV


Apie „Wizz Air“

Didžiausios Centrinėje ir Rytų Europoje mažų sąnaudų bendrovės „Wizz Air“ orlaivių parką sudaro 104 „Airbus“ A320 ir A321 tipo orlaiviai. Oro linijų kompanija skraidina iš 25 bazių ir siūlo daugiau nei 600 maršrutų, jungiančių 143 kryptis 44-iose šalyse. „Wizz Air“ komandą sudaro apie 4000 aviacijos profesionalų, siūlančių aukščiausio lygio aptarnavimą ir ypač mažų kainų skrydžių bilietus, kuriuos pastaruosius 12 mėn. rinkosi 32 mln. keleivių. „Wizz Air“ akcijos yra skelbiamos Londono vertybinių popierių biržoje (trumpinys – WIZZ) ir yra įtrauktos į FTSE 250 ir FTSE All-share indeksus. „Wizz Air“ pelnė pasaulinio masto pripažinimą dėl vykdomos oro saugumo politikos ir yra įtraukta į Tarptautinės oro transporto asociacijos (IATA) veiklos saugumo audito (IOSA) registrą. Neseniai metinis aviacijos ir kosmoso industrijos leidinys „Aviation 100“ paskelbė bendrovę už pasiekimus „Metų aviakompanija Europoje“ (angl. European Airline of The Year). Taip pat aviakompanija pelnė aukščiausią 7 žvaigždučių saugumo reitingą iš vienintelės pasaulio oro linijų saugos ir prekių vertinimo agentūros airlineratings.com.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24481297sec.