Wizz Air bendraįkūrėjas ir generalinis direktorius skiria daugiau kaip 1 mln. svarų sterlingų Londono universiteto stipendijų programai

„Váradi“ stipendijos bus skirtos Londono universiteto nuotolinio mokymosi programoms. Per ateinančius dešimt metų studentams bus išdalinta iki 100 tokių stipendijų. Londono universiteto studentai pagal stipendijų programą gali mokytis iš bet kurios pasaulio vietos. Tai ypač aktualu šiandienos aktualių kontekste, atsižvelgiant į dėl COVID-19 atsiradusius kelionių apribojimus ir ekonominius sunkumus.


József Váradi – Vengrijos žemų sąnaudų oro linijų bendrovės „Wizz Air“ bendrąįkūrėjas, nuo 2003 m. einantis generalinio direktoriaus pareigas. Prieš tai dešimt metų jis dirbo įvairiose pareigose bendrovėje „Procter & Gamble“.

2018 m. József Váradi buvo išrinktas Metų generaliniu direktoriumi Vidurio ir Rytų Europoje (CEESAR apdovanojimas) ir tais pačiais metais atstovavo Vengrijai „Ernst & Young“ metų verslininko apdovanojimuose.


Budapešto Corvinus universiteto absolventas József Váradi 2014 m. Londono universitete apgynė teisės magistro diplomą (tarptautinės verslo teisės specializacija).


Londono universitete įsteigęs „Váradi“ stipendijų programą, Józsefas įsipareigoja paremti iki 100 studentų iš viso pasaulio, ypatingą dėmesį skirdamas studentams iš Vidurio ir Rytų Europos. „Manau, kad talentų iš Vidurio ir Rytų Europos švietimo rėmimas – naudinga investicija į ateitį. Tai prisidės ne tik prie studentų, bet ir prie šeimų ir kitų kartų gerovės“, – sako József Váradi.


2017–2018 m. Londono universiteto apklausos duomenis, 33 proc. studijų programų nebaigusių studentų teigė, kad jie neišgali padengti studijų kainos, o 42 proc. neturi galimybės sumokėti už kurso išlaidas. Dėl absolventų ir kitų asmenų dosnumo studentai visame pasaulyje turi galimybę įveikti šiuos sunkumus, studijuoti ir tapti lyderiais, formuojančiais ateitį.   


„Švietimas turėtų būti prieinamas visiems, kurie siekia mokytis, nepaisant finansinės padėties. Stipendijų programos suteikia galimybę studentams iš viso pasaulio, nepaisant asmeninės padėties, pagerinti savo ir bendruomenės gyvenimą per švietimą“, – sako profesorė, prokanclerė ir Londono universiteto tarptautinių programų vykdomoji direktorė Mary Stiasny OBE.


„Váradi“ stipendijos programa tęsia Londono universiteto misiją – švietimą padaryti prieinamą ir sujungti pasaulius. Šis universitetas pirmasis pristatė nuotolinio mokymosi programas, leidžiančias mokytis iš bet kurios pasaulio vietos, taip pat pirmasis Didžiojoje Britanijoje 1868 m. pasiūlė mokslinio laipsnio programas moterims.

 

„Nors gyvename pasaulyje, kurį ištinka ekonominės krizės, politinė įtampa ar nelygybė, manau, kad Londono universiteto absolventai prisideda prie aukštų standartų pasaulyje išlaikymo. Jie įvertina progreso galimybes, suvokia didesnės tolerancijos ir pagarbos poreikį kaip darnesnio pasaulio pagrindą“, – teigia Londono universiteto profesorė ir vicekanclerė Wendy Thomson CBE.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.13289189sec.