airBaltic pradės tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Kijevą

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ šiandien pradeda vykdyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Ukrainos sostinę Kijevą. Keleiviai bus skraidinami dukart per savaitę, naudojant kompanijos orlaivį „Airbus A220-300“. Numatoma skrydžio trukmė – 1 val. ir 15 minučių.


Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus, Rygos ir Talino į įvairius Europos verslo centrus ir populiarias poilsio vietas. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.


Bendrovė teigia, kad svarbiausias jos prioritetas – keleivių saugumas ir sveikata. „airBaltic“ įdiegė griežtas saugos priemones, o naujos skrydžių operacijos vykdytos vadovaujantis valdžios institucijų pateiktomis rekomendacijomis.


Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose. Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.


Norėdami apie naujas „airBaltic“ sveikatos priemones sužinoti daugiau, apsilankykite „airBaltic“ svetainėje: https://www.airbaltic.com/en/health-measures


Kompanija teigia suformavusi bilietų kainų struktūrą taip, kad ši patenkintų visų klientų poreikius. Kainos prasideda nuo mažiausių, vadinamų „Green“, aukštesnių – „Green Classic“ ir verslo klasės – „Business“.


„airBaltic” – 1995-aisiais įkurta akcinė bendrovė. Tai viena punktualiausių oro linijų bendrovių Europoje, vykdanti skrydžius daugiau nei 60 krypčių, siūlanti didžiausią maršrutų įvairovę ir patogų susisiekimą per Rygą pasiekiant Europą, NVS ir Vidurio Rytus.


Pagrindinis bendrovės akcininkas yra Latvijos valstybė turinti 96,14 % akcijų, o Lars Thuesen per jam priklausančią įmonę Aircraft Leasing 1 SIA valdo apie 4 % akcijų.


„airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 23 Airbus A220-300 orlaiviai.


„airBaltic“ yra pelniusi tarptautinių apdovanojimų už naujoviškų paslaugų sukūrimą ir pasiekimus pertvarkant verslą. 2017-aisiais oro linijų bendrovė gavo CAPA regioninių oro linijų apdovanojimą. 2018 ir 2019 m. pelnė ATW oro linijų apdovanojimą: įmonė buvo paskelbta „Metų rinkos lyderiu”. „airBaltic“ buvo išrinkta punktualiausia oro linijų bendrove pasaulyje 2014, 2015, 2016, 2017 metais. 2019 kompanija laimėjo „Airline Business“ sektoriaus lyderystės apdovanojimą.



KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Klasiskās indiešu dejas koncerts Valmieras TIC
6.aprīlī plkst. 18.00 Līga Saukante aicina uz klasiskās indiešu dejas solokoncertu “Samvadita – Harmonija” Kocēnu Kultūras namā. | Skatīt vairāk
10 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.95968699sec.