airBaltic pradeda tiesioginius skrydžius į Dubliną

Didžiausia Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ šiandien pradeda tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Dubliną. Pirmojo reiso lėktuvo užpildymas siekia apie 80%, praneša oro bendrovė.

„Airija yra viena populiariausių emigracijos šalių, todėl, matydami tiesioginių skrydžių svarbą ir jų paklausą, nusprendėme pasiūlyti šį tiesioginį maršrutą. Tai, kad jis labai aktualus Airijos lietuvių bendruomenei, jau matome iš pirmųjų reisų užimtumo. Vasarą šie reisai turėtų būti dar pilnesni“, – sakė „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda.

Į vieną iš dešimties judriausių Europoje Dublino oro uostą „airBaltic“ skraidys keturis kartus per savaitę – pirmadieniais, ketvirtadieniais, penktadieniais ir sekmadieniais. Skrydžio kaina į vieną pusę su mokesčiais sieks nuo 107 litų, perkant bilietą internetu. Skrydžiai bus vykdomi lėktuvu „Boeing 737“, kelionė truks apie 3 valandas.

Šiemet „airBaltic“ vasaros skrydžių tvarkaraštyje – 12 tiesioginių krypčių iš Vilniaus. Be Dublino, tai – tiesioginiai reisai į Paryžių, Miuncheną, Berlyną, Romą, Rygą, Amsterdamą, Kopenhagą, Londoną, Taliną bei netrukus atidarysimi reisai į Hamburgą ir Oslą.

Daugiau vasarą „airBaltic“ skraidys ir iš Rygos (11 naujų maršrutų), Suomijos (10 naujų maršrutų) ir Estijos (4 nauji maršrutai).

Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti internete adresu www.airbaltic.com. Tinklalapyje taip pat galima užsisakyti 20 proc. pigiau kainuojančių kelionių komplektų (bendrų skrydžio bilietų ir viešbučių pasiūlymų) bei rasti kitų vertingų kelionių produktų ir paslaugų.

Išankstiniais duomenimis 2009 metais „airBaltic“ uždirbo 20 mln. eurų (apie 69 mln. litų) pelno ir skraidino 2,75 mln. keleivių arba 6 proc. daugiau nei užpernai.

 

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Uzņēmumi


airBaltic
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49453998sec.