airBaltic keleiviai sukaupė milijoną mylių

Per pusmetį nuo oro bendrovės „airBaltic“ lojalumo programos pradžios „BalticMiles MasterCard“ kortelės turėtojai už paslaugas ir prekes atsiskaitė jau už 5 milijonus litų, o tai reiškia sukauptą milijoną lojalumo programos taškų.

Šia „Nordea“ banko kreditine kortele naudojasi oro bendrovės lojalumo programos dalyviai. Jie kaupia taškus kiekvieną kartą, keliaudami su „airBaltic“ ir atsiskaitydami šia kortele visame pasaulyje.

„Mokėjimo kortelė pristatyta praėjusių metų lapkritį ir per šį laiką spėjo sulaukti aktyvaus jos naudojimo įvairiose šalyse – keleiviai sukaupė net milijoną lojalumo programos taškų“, – sakė „airBaltic“ viceprezidentas ir generalinis direktorius Lietuvoje Tadas Vizgirda. Jo teigimu, sukauptus taškus dabar galima panaudoti ir neseniai startavusioje internetinėje parduotuvėje bei atsiskaitant už partnerių paslaugas. Sulaukus didelio susidomėjimo programa, partnerių ratą stengiamasi vis labiau išplėsti.

„airBaltic“, „Nordea“ ir „MasterCard“ kortelės turėtojams siūlo papildomų privalumų: jiems nereikia mokėti mokesčio už sąskaitos atidarymą ir pusmetį – už naudojimąsi kortele, taip pat nemokamai suteikiamas kelionių draudimas. Kortelės savininkai moka tik už panaudotą kreditą, be to, jiems suteikiama galimybė mokėjimą atidėti iki 55 dienų.

Ši lojalumo programa, įtraukusi daug bendrovių, yra pirmoji Baltijos ir Šiaurės šalių regione. Jos dalyviai kaupia mylias, tai yra taškus, už „BalticMiles“ partnerių paslaugas, kuriomis pasinaudoja keleiviai – tai skrydžiai, banko, telekomunikacijų, viešbučių paslaugos, pramogos ar transportas. Sukauptos mylios gali būti vėliau panaudojamos bet kurio „BalticMiles“ partnerio suteikiamoms paslaugoms, pavyzdžiui, nemokamam skrydžiui, nakvynei viešbutyje, SPA paslaugoms ar automobilio nuomai.

„airBaltic“ šiuo metu siūlo daugiau kaip 100 skrydžių krypčių į Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestus.

 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 m. Latvijos valstybei priklauso 52,6 proc., „Baltijas aviācijas sistēmas SIA“ – 47,2 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 31 lėktuvas: dešimt „Boeing 737 – 500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“ ir vienuolika „Fokker 50“ lėktuvų. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. Oro bendrovė pernai paskelbta 2009/2010 metų oro bendrove (Gold Award), taip pat neseniai pelnė pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58549905sec.