Vasarą – nauji vežėjai ir reguliariosios kryptys Vilniaus oro uoste

Įsibėgėjant vasaros skrydžių sezonui, į Vilniaus oro uosto veiklą įsilieja naujos oro linijų bendrovės ir nauji maršrutai. Reguliariuosiomis kryptimis iš Vilniaus 16 oro bendrovių skraidins į 29 Europos oro uostus.

Airijos oro bendrovė “Ryanair” gegužės 25 dieną pradės skrydžius į Vokietijos miestą Brėmeną. Skrydžiai šia kryptimi vyks 4 kartus per savaitę. Tai šeštoji šios oro bendrovės kryptis iš Vilniaus oro uosto.

Nuo birželio 7-osios Švedijos oro bendrovė “Skyways” vėl skraidys į ir iš Vilniaus oro uosto. “Skyways” planuose – skrydžiai į dvi Europos sostines – Stokholmą ir Berlyną. Švedų skrydžiai iš Vilniaus į Stokholmo Arlandos oro uostą planuojami kiekvieną darbo dieną. 

Iš Vilniaus į šį Stokholmo oro uostą taip pat skraido “Estonian Air”. Skrydžiai tarp Švedijos ir Lietuvos iš viso bus vykdomi 11 kartų per savaitę.

“Skyways” taip pat skraidys iš Vilniaus į Berlyno Tegelio oro uostą – kasdien, išskyrus šeštadieniais. “Skyways” reisai bus vykdomi reaktyviniu “Embraer 145″ lėktuvu, talpinančiu 48 keleivius.

Nuo liepos 26 dienos “Wizz Air” savo skrydžių žemėlapį iš Vilniaus papildo nauja kryptimi – Dortmundo oro uostu. “Wizz Air” iš Vilniaus skraido iš viso 8 kryptimis.

“Šią vasarą Vilnius su Vokietija turės itin gerą susisiekimą, nes “Wizz Air” kryptis bus ketvirtoji tiesioginė kryptis iš Vilniaus į šios šalies oro uostus. Skirtingi vežėjai padengia kone visą Vokietiją – “Lufthansa” skrenda į Frankfurtą, “Skyways” - į Berlyną, “Ryanair” skraidina į Brėmeną, o nuo liepos pabaigos ”Wizz Air” skraidins ir į Dortmundą”, - sako TOVU generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

Skrydžiai iš Vilniaus į Dortmundą bus vykdomi 3 kartus per savaitę. Dortmundas yra nauja kryptis Vilniaus oro uosto žemėlapyje – skrydžiai šį miestą niekada nebuvo vykdomi. Iš Vilniaus į Dortmundą “Wizz Air” per metus planuoja pervežti per 40 tūkst. keleivių.

 

Vilniaus oro uostas šią vasarą ketina aptarnauti po 600 skrydžių per savaitę.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.6022079sec.