Vilniaus oro uoste pasveikinti pirmieji keleiviai į Dortmundą

Tarptautinio Vilniaus oro uosto (TVOU) vasaros skrydžių žemėlapį papildo nauja kryptis: nuo liepos 26 d. aviakompanija „Wizz Air” skraido į Dortmundo oro uostą. „Šiandien Vilniaus oro uoste pasveikinome pirmuosius keleivius į Dortmundą. Džiaugiamės, kad „Wizz Air“ Vilniaus oro uoste įsteigta 14-oji bazė yra sėkminga ir tikimės dar ne kartą sveikinti keleivius su naujomis „Wizz Air“ kryptimis,“ - sako TVOU generalinis direktorius Tomas Vaišvila.

Pirmasis skrydis į Dortmundą pasitiko 89 keleivius. Didžiausia pigių skrydžių bendrovė Rytų ir Centrinėje Europoje „Wizz Air” į Dortmundą skraidys antradieniais, ketvirtadieniais ir šeštadieniais. Išvykimas iš Vilniaus – 13.30 val., atvykimas į Vilnių - 18.05 val.

Šią vasarą Vilnius su Vokietija turi itin gerą susisiekimą, nes „Wizz Air” kryptis yra ketvirtoji tiesioginė kryptis iš Vilniaus į šios šalies oro uostus. Skirtingi vežėjai padengia kone visą Vokietiją: aviakompanija „Skyways“ skraido į Berlyną, su „Lufthansa“ galima pasiekti Frankfurtą, o „Ryanair“ turi Brėmeno kryptį.

„Wizz Air“ Vilniaus oro uoste bazuoja vieną „Airbus A320“ lėktuvą, skraidantį 8-iais maršrutais: į Korką (Airijoje), Londono Lutono bei Donkasterio Šefildo oro uostus Jungtinėje Karalystėje, Eindhoveną Nyderlanduose, Barseloną Ispanijoje, oro uostus Italijoje: Romos Fiumičino ir Milano Bergamo, bei Dortmundo maršrutu, pakeitusiu Stokholmo Skavskos oro uosto kryptį.

Vilniaus oro uostas šią vasarą aptarnauja po 600 skrydžių per savaitę. Reguliariosiomis kryptimis iš Vilniaus 16 oro bendrovių skraidina į 28 Europos oro uostus.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 Saulaina atpūta Kosta Blanka  Atlantic Travel
Kā par saulainu atpūtu pašā Kosta Blankas sirdī ar baltām smilšu pludmalēm un kristāldzidru jūru? JAAĀ! Tiešie lidojumi no Rīgas uz Alikanti no | Skatīt vairāk
no 715 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.04.2024 - 29.04.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.04.2024 - 01.05.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.78365302sec.