Pradedami skrydžiai iš Kauno į Reikjaviką

2012-06-11 Kauno oro uoste (KUN) sutikti pirmieji naujosios krypties Reikjavikas – Kaunas keleiviai. Visą vasaros sezoną, kas antrą pirmadienį iš Kauno oro uosto į didžiausią Islandijos Keflaviko oro uostą, esantį šalia Reikjaviko, ir atgal kils Islandijos aviakompanijos „WOW air“ 168 vietų lėktuvas „Airbus A320-200“.

„WOW air“ yra dar viena aviakompanija Kauno oro uoste ir pirmoji oro uosto istorijoje sujungsianti Kauną ir išskirtinio grožio Islandijos salą. Esame tikri, kad lietuviai pamėgs šią šalį ir įtrauks į savo atostogų planus. Be to, tai proga keliauti mėgstantiems islandams atrasti Lietuvą“, – sakė Kauno oro uosto generalinis direktorius Arijandas Šliupas.

Iš Kauno lėktuvas kils pirmadieniais, 9.30 val., o Reikjavike leisis 10.40 val. Atgal į Kauną kils taip pat pirmadieniais 00.55 val. ir leisis 07:55 vietos laiku.

„WOW air“ yra jauna, 2011 metais įkurta Islandijos aviakompanija. Bendrovės skrydžių žemėlapis apima 12 Europos miestų – Kopenhagą, Londoną, Ciurichą, Bazelį, Krokuvą ir kitus – Kaunas bus trylikta kryptis. „WOW air“ avialinijų pagrindinis tikslas – saugi ir maloni kelionė. Bilietų kaina bendrovės tinklapyje nurodoma su visais mokesčiais, keleiviui be papildomų mokesčių leidžiama su savimi vežtis iki 20 kg bagažo.

Kauno oro uosto vasaros sezono maršrutų tvarkaraštyje taip pat numatyti skrydžiai į Palmą de Maljorką, Dubliną, Londoną (Stanstedą, Getviką, Lutoną), Liverpulį, Frankfurtą Haną, Birmingemą, Briuselį, Bristolį, Oslą, Tamperę, Edinburgą, Alikantę, Rodą, Kosą, Stokholmą, Lydsą Bradfordą.

Šiuo metu iš Kauno oro uosto tiesiogiai galima pasiekti 23 Europos oro uostus. 2011 m. Kauno oro uosto keleivių srautas viršijo 872 tūkstančius. Kauno oro uostas yra vienintelis oro uostas Europoje 9 metus iš eilės nuosekliai didinęs keleivių skaičių. Išsiplėtus oro uosto siūlomai skrydžių geografijai, padidėjo ir aktyvaus veikimo zona – oro uosto paslaugomis naudojasi Lietuvos, Latvijos, Baltarusijos, Kaliningrado srities ir šiaurinės Lenkijos dalies gyventojai.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 31.03.2024 Liepājas restorānu nedēļa Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies desmit dienas, divas nedēļas nogales – no 12. līdz 21. aprīlim un tajā piedalīsies 23 Liepājas | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74986696sec.