airBaltic lėktuvuose didina pigių vietų skaičių

Keleivių pageidavimu Baltijos šalių bendrovė „airBaltic“ savo lėktuvuose pasiūlys daugiau ekonominės ir bazinės klasės vietų. Daugiau vietų pigesniems skrydžiams bus siūloma kryptims į Viduržemio ir Juodosios jūros pakrantes, taip pat netolimais maršrutais. Iš viso, skrendantiems į Barseloną, Atėnus, Dubliną, Stambulą, Odesą, Simferopolį, Tel Avivą ir kitus miestus, „airBaltic“ pasiūlys beveik pusę milijono papildomų pigesnių vietų.

„Mūsų poilsinės kryptys Europoje, Artimuosiuose Rytuose ir NVS šalyse visuomet buvo labai paklausios. Tam, kad keleiviams galėtume pasiūlyti daugiau vietų skrendant poilsiauti ar dirbti, labai atidžiai peržiūrėjome ekonominės ir bazinės klasių vietų proporcijas lėktuvuose. Atnaujinome verslo klasės sąlygas daugiau nei dvidešimtyje populiariausių krypčių ir taip sukūrėme beveik pusę milijono papildomų vietų per metus už prieinamą kainą ekonominės ir bazinės klasių keleiviams“, – sako „airBaltic“ vyresnysis viceprezidentas pardavimams ir rinkodarai Michaelis Grimmas.

Papildomomis ekonominės ir bazinės klasių vietomis ir atnaujintomis verslo klasės sąlygomis keleiviai galės naudotis jau nuo liepos mėnesio skrendant iš Rygos oro uosto į Barseloną, Atėnus, Dubliną, Stambulą, Odesą, Simferopolį, Tel Avivą, Helsinkį, Lapenrantą, Palangą, Turku, Taliną, Vilnių, Kauną, Temperę, Vasą, Bergeną, Bilundą, Alesundą, Kišiniovą, Stavangerį ir Umeo bei Oulu miestus.

Šiuo metu oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 34 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, du „Boeing 757-200“, dešimt „Fokker 50“ lėktuvų ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „The Budgies World Low Cost Airline Awards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (Gold Award), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „Phoenix Award 2010“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Golfa diena Madonā Madonas TIC
Pļavu golfa laukums "Kalnozoli" atklāj jauno sezonu ar Vislatvijas golfa dienu. | Skatīt vairāk
Latvija
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 14.04.2024 - 27.04.2024 27. aprīlī - lielais Stādu tirgus Madonā Madonas TIC
Stādu tirgus Madonā jau ir kļuvis par nozīmīgu pavasara tradīciju plašā apkārtnē. Tas ir īstais starts uzsākt praktiskus pavasara darbus dārzos un | Skatīt vairāk
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46629715sec.