Tarp naujų airBaltic maršrutų – Sardinija

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ nuo kitų metų gegužės pradės skraidyti į Sardiniją. Tai vienas iš šešių naujų maršrutų, kuriais oro bendrovė skraidins keleivius vasaros sezonu. Į Italijos saloje esantį Olbijos miestą „airBaltic“ skraidins Baltijos, Skandinavijos, Rusijos ir NVS valstybių turistus.

„airBaltic“ vykdomasis direktoriaus MichaeloGrimmo teigimu, vykdydama „airBaltic ReShape“ verslo planą, bendrovė atsisakė keleiviams nereikalingų maršrutų. „Susitelkėme į populiarius maršrutus ir jau šią žiemą dvylika krypčių Europoje bei NVS šalyse skraidome dažniau“, – sako M. Grimmas.

Kiek anksčiau bendrovė yra paskelbusi, kas vasaros sezonu skraidys į Kipro, Vengrijos ir Kroatijos kurortus, o po Naujųjų metų pirmieji „airBaltic“ lėktuvai pakils į Prahą. „Džiaugiamės galėdami pristatydami Olbiją kaip vieną iš naujų vasaros krypčių“, – sako „airBaltic“ vadovas.

Nuo gegužės 4-osios „airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į Sardiniją skraidys dukartper savaitę. Kelionė „Boeing 737” lėktuvu truks apie tris valandas, o lėktuvo bilietas kainuos nuo 293 litų, įskaičiavus oro uostųmokesčiusir rinkliavas.

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ vykdo skrydžius iš trijų Lietuvos oro uostų – Vilniaus, Kauno ir Palangos.

Visą „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galima rasti bendrovės internetiniame puslapyje: http://www.airbaltic.com/.

 

Apie „airBaltic“: 

„Air Baltic Corporation“ (airBaltic) yra uždara akcinė bendrovė, įkurta 1995 metais. Pagrindinis oro bendrovės akcininkas – Latvijos valstybė, valdanti 99,8 proc. akcijų. Šiuo metu „airBaltic“ lėktuvų parką sudaro 29 lėktuvai: šeši „Boeing 737-500“, aštuoni „Boeing 737-300“, septyni „Fokker 50“ ir aštuoni „Bombardier Q400 NextGen“ lėktuvai. „airBaltic” siūlo tiesioginius skrydžius iš trijų Baltijos šalių sostinių: Vilniaus, Rygos ir Talino. 2010 m. oro bendrovei „airBaltic“ įteiktas specialus pasaulinio apdovanojimo „TheBudgiesWorldLowCostAirlineAwards“prizas, kuriuo pripažinti „airBaltic“ kaip hibridinės oro bendrovės pasiekimai. „airBaltic“ taip pat pelnė 2009/2010 metų oro bendrovės vardą (GoldAward), kurį suteikė Europos regioninių oro bendrovių asociacija. „airBaltic“ gavo ir pasaulinį apdovanojimą už verslo restruktūrizavimą – „PhoenixAward 2010“.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Glika dienas Alūksnē Alūksnes TIC
Godinot Bībeles tulkotāju Ernstu Gliku 370. gadskārtā un svinot Bībeles tulkojumam 330 gadus, Alūksne aicina uz “Glika dienām”! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Jauna dabas taka Ērgļos.  Madonas TIC
Atklāšanas pasākums Ērgļu "Dabas Spēka Takai" ar izzinošiem elementiem un uzdevumiem. 20.aprīlī (sestdiena) 10.00 iesim PĀRGĀJIENĀ! | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk
Pavasara stādu tirgus Šlokenbekas muižā Tukuma TIC
4. maijā plkst. 10.00–15.00 Šlokenbekas muižā Stādu, amatnieku un mājražotāju gadatirgus. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.21840215sec.