SAS pristato naują skrydžių koncepciją - «SAS Go» ir «SAS Plus»

Skandinavijos orobendrovė SAS pristato naują skrydžių koncepciją - vietoj tradicinių paslaugų klasiųkeleiviaiskrydžiams Europoje galės rinktis vieną iš dviejų alternatyvų - „SAS Go“arba „SAS Plus“. Šią naujovę, kuri įsigalios birželio 9 d., SAS parengė bendradarbiaudama su klientais iratsižvelgdama į jų pageidavimus, kad tiek verslo, tiek laisvalaikio kelionės vyktų kaip galima sklandžiau ir taupant laiką.

2012 m. lapkričio mėn. buvo patvirtintas naujasSAS strateginis planas „4Excellence NextGeneration“ (4XNG), kuriame numatoma užtikrinti SAS konkurencinį pranašumą. Šiuo metu bendrovėje vyksta radikalūs pokyčiai: pasirašytos naujos kolektyvinės sutartys su darbuotojais, centralizuojama administracija, išorinėms įmonėms perduodamos atitinkamos paslaugos. Strateginiame plane numatyti ir dabartiniai paslaugų klientams pakeitimai.

„Norime, kad mūsų keleiviųkelionės būtų kuo paprastesnės ir patogesnės.Mums paprastumas reiškia, jog keleivis turi gauti būtent tai, ko jam reikia. Vystydami naują paslaugų koncepciją, rėmėmės klientų poreikiais, o ne dominuojančiais standartais civilinės aviacijos rinkoje“, - pažymėjo SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

Pasak R.Jucienės, SAS buvo pirmoji skrydžių bendrovė, įdiegusi verslo klasės paslaugas 1982 m. Tačiau nuo to laiko keleivių poreikiai pasikeitė iš esmės, šiandien jie teikia pirmenybę visai kitoms paslaugoms,produktams. Reaguodama į keleivių poreikius, įtraukusi juos į produkto bendrakūrimą, bendrovė suformavo naujas paslaugas„SAS Go“ ir „SAS Plus“.

SAS verslo klasės paslaugos tebėra populiarios tarpžemyniniuosereisuose, todėl skrydžiams tolimaisiais maršrutais bus siūlomos ne tik „SAS Go“ bei „SAS Plus“, bet ir verslo klasės paslaugos.

„SAS Go“ keleiviai galės be papildomo mokesčio registruoti vieną bagažo vienetą,skrydžio metu jie bus vaišinami kava, arbata, galės naudotis laiką taupančiomis paslaugomis, pvz. registruotis skrydžiui mobiliuoju telefonu.

„SAS Plus“ keleiviai be papildomo mokesčio galės registruotidu bagažo vienetus, taip pat be aukščiau išvardintų „SAS Go“ keleiviams teikiamų paslaugų, naudotis greitąja patikra, lėktuve jiems bus siūlomi maistas ir gėrimai, už skrydžius jie kaups dvigubai daugiau „EuroBonus“ lojalumo programos taškų, nei „SAS Go“ keleiviai, o skrydžių laukti galės verslo klasės laukimo salėse.

Nuo š.m. birželio 9 d. keisis ir skrydžio metu teikiamos paslaugos - visi keleiviai galės rinktis maistą iš specialaus meniu. „SAS Plus“ keleiviai šia paslauga galės naudotis nemokamai, o „SAS Go“ – už papildomą mokestį.

Apie SAS:

Suformuota 1946 m., Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS yra viena seniausių ir didžiausių Europos civilinės aviacijos segmente. Kontrolinį SAS akcijų paketą (51 proc. akcijų) valdo Švedijos (21,4 proc.), Danijos (14,3 proc.) ir Norvegijos (14,3 proc.) vyriausybės. SAS įmonių grupė yra viena iš 1997 m. suformuoto tarptautinio skrydžių bendrovių susivienijimo „StarAlliance“ steigėjų.

SAS tapo pirmąja užsienio skrydžių bendrove, 1992 m. pradėjusia reguliarius skrydžius iš Kopenhagos į Vilnių, 2004 m. - iš Palangos į Kopenhagą. 2013 m. balandžio 1 d. atnaujinami bendrovės skrydžiai iš Vilniaus į Stokholmą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.40458608sec.