SAS pirmą kartą bendrovės istorijoje pradeda tiesioginius skrydžius į San Franciską

Š.m. balandžio 8 d.Skandinavijos skrydžių bendrovė SAS pirmą kartą bendrovės istorijoje įvykdė tiesioginį skrydį iš Kopenhagos į San Franciską, kurį keleiviai nuo šiolgalės pasiekti6 kartus per savaitę, t.y. kasdien išskyrus antradienius.

SAS keleivius į JAV skraidina daugiau nei 60 metų, tačiau tiesioginį reisą į San Franciską jie galės rinktis pirmą kartą. Skrydžiai tarp Kopenhagos ir San Francisko bus vykdomi didžiausiu SAS lėktuvų parko orlaiviu „Airbus 340-300‘, kuriame yra 245 vietos keleiviams.

„Mūsų lėktuvai į San Franciską iš Kopenhagos oro uosto kils 12:25, todėl keleiviams iš Lietuvos galėsime pasiūlyti puikias jungtis tiek iš Vilniaus, tiek iš Palangos. SAS keleivius į Kopenhagą iš Vilniaus skraidina 19 kartų per savaitę, oiš Palangos - 13 kartų per savaitę, iš abiejų miestų turime ankstyvus rytinius reisus“, - komentavo SAS vadovė Baltijos šalims Rūta Jucienė.

R. Jucienė taip pat pažymėjo, jog iš San Francisko SAS keleiviai galės patogia pasiekti ir kitus JAV vakarų pakrantės miestus susivienijimui „StarAlliance“ priklausančių skrydžių bendrovių lėktuvais.

SAS planuoja, jog per metus maršrutu Kopenhaga – San Franciskas bus pervežti 125 tūkst. keleivių: 55 proc. iš jų keliaus iš Šiaurės Europos šalių, 35 proc. – iš JAV, 10 proc. - iš kitų Europos šalių.

Šiaurės Amerikoje SAS keleiviai iš Kopenhagos tiesioginiais reisais taip pat gali pasiekti Niujorką, Čikagą bei Vašingtoną.

Apie SAS:

Suformuotos 1946 m., Skandinavijos oro linijos SAS yra viena seniausių ir didžiausių Europos civilinės aviacijos bendrovių. Kontrolinį SAS akcijų paketą (51 proc. akcijų) valdo Švedijos (21,4 proc.), Danijos (14,3 proc.) ir Norvegijos (14,3 proc.) vyriausybės. SAS įmonių grupė yra viena iš 1997 m. suformuoto tarptautinio skrydžių bendrovių susivienijimo „StarAlliance“ steigėjų.

Skandinavijos oro linijos SAS tapo pirmąja užsienio skrydžių bendrove, 1992 m. pradėjusia reguliarius skrydžius iš Kopenhagos į Vilnių, 2004 m. - iš Palangos į Kopenhagą, o 2013 m. balandžio 1 d. atnaujinami skrydžiai iš Vilniaus į Stokholmą.

Daugiau informacijos:

Rūta Jucienė, SAS vadovė Baltijos šalims

El. paštas: [email protected]

www.flysas.lt

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Padastes muiža - romantiska atpūta Estravel Latvia
2 naktis 2 personām, brokastis un 1 vakariņas, kā arī atpūtas piedāvājums - atpūta vienā no labākajām Igaunijas viesnīcām | Skatīt vairāk
no 335 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 20.04.2024 Rīgas Motormuzejam 35 Motormuzejs
Par godu Rīgas Motormuzeja 35 gadu jubilejai aicinām uz ieskandināšanas svinībām 20. aprīlī. | Skatīt vairāk
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16206908sec.