Kalėdiniu laikotarpiu «Air Lituanica» pasiūlys per 7 tūkst. vietų skrydžiuose

Kalėdiniu laikotarpiu – nuo gruodžio 20 d. iki sausio 5 d. – „Air Lituanica“ didina skrydžių skaičių.

Iš Vilniaus ir Palangos oro uostų į Londono ir Dublino oro uostus bus skraidinama trečdaliu dažniau nei planuota – vyks 64 reisai. Taip pat didinamas skrydžių skaičius į Miuncheną ir Amsterdamą. Iš viso keleiviams šventiniu laikotarpiu bus pasiūlyta per 7 tūkst. vietų skrydžiuose.

„Skrydžių skaičių Jungtinės Karalystės ir Airijos kryptimis didiname atsižvelgdami į sumažėjusią kitų aviakompanijų skrydžių pasiūlą užsienyje gyvenantiems lietuviams,“ – sako „Air Lituanica” komercijos direktorius Simonas Bartkus.

Pasak direktoriaus, esant sąlyginai prastam susisiekimui su Londonu ir Dublinu, aviakompanija kasdien sulaukia daugybės prašymų parskraidinti namo Kalėdoms: „Dirbame atsižvelgdami į rinkos dėsnius, ir ypač smagu, kai jie sutampa su galimybe suteikti džiaugsmo keliems tūkstančiams šeimų Lietuvoje“.

Be to, vis daugiau tautiečių ryžtasi šventes sutikti svetur – pas užsienyje gyvenančius draugus ar Alpių kalnuose. Dėl to „Air Lituanica“ pasiūlė papildomus reisus gruodžio 26 d. – į Amsterdamą, ir gruodžio 28 d. – į Miuncheną.

Į Angliją ir Airiją šventiniu laikotarpiu „Air Lituanica“ vykdys 17 reisų iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto ir 15 – iš Palangos. Anglijoje pasirinktas antras pagal dydį Londono Gatviko oro uostas, Airijoje – Dublino oro uostas.

Keleiviai bus skraidinami „Small Planel Airlines” orlaiviais – 148 vietų „Boeing B737” ir 180 vietų „Airbus A320“ bei „Air Lituanica“ orlaiviais – 76 vietų „Embraer 170“ ir 86 vietų „Embraer 175“.

„Air Lituanica“ per savaitę įvykdo 62 tiesioginius reguliarius skrydžius, per mėnesį – apie 250. Šiuo metu su „Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto galima tiesiogiai skristi į Briuselį, Amsterdamą, Berlyną, Prahą ir Miuncheną.

Iki 2015 m. „Air Lituanica“ skrydžių žemėlapį sudarys 13–16 maršrutų. Per metus planuojama pervežti po 500–600 tūkst. keleivių.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56880593sec.