«airBaltic» skraidins į Bulgarijos uostų sostinę Varną

Baltijos šalių oro bendrovė „airBaltic“ susitarė su kelionių operatoriumi „Tez Tour“ dėl naujos skrydžių krypties – Ryga – Varna. Naujuoju maršrutu du skrydžiai per savaitę bus organizuojami nuo birželio 24 dienos. Svečiai iš Varnos Rygoje galės pasirinkti daugiau kelionių krypčių ir patogiai pasiekti Rusiją, Skandinaviją ir Baltijos regioną.

„Naujoji skrydžių kryptis atvers naujas galimybes atostogaujantiems šiltoje ir saulėtoje Varnoje, prie Juodosios jūros. Artėjantį vasaros sezoną netęsime skrydžių, sulaukusių mažesnės paklausos. Vietoj to, galime pasiūlyti naujų skrydžių krypčių“, – sako „airBaltic“ rinkodaros vadovas Kristofas Viatte.

„Varna yra populiari ir labai paklausi atostogų kryptis. Džiaugiamės, galėdami pristatyti naujus maršrutus kartu su „airBaltic“, – kalba „Tez Tour“ generalinis direktorius Baltijos šalyse Konstantinas Palgovs.

Kelionės tikslas (iš Rygos oro uosto)

Skrydžių dažnumas

Skrydžiai numatomi nuo

Kaina*,

„Basic“ bilietas

Kaina*,

„Business Elite“ bilietas

Varna (Bulgarija)

2 skrydžiai per savaitę

Birželio 24 d.

687 litų/199 eurai

2172 litai/629 eurai

* Mažiausia kaina į abi puses, įskaičiavus mokesčius, rinkliavas ir paslaugų įkainius; perkant per www.airBaltic.com, kiekis ribotas

Nuo birželio 24 d. „airBaltic“ lėktuvai iš Rygos oro uosto į trečią pagal dydį Bulgarijos miestą Varną skraidins antradieniais ir penktadieniais. Kelionė „Boeing 737-300“ lėktuvu truks 2 valandas 40 minučių, o lėktuvo bilietas į abi puses kainuos nuo 687 litų, įskaičiavus oro uostų mokesčius ir rinkliavas. Visą skrydžių šia kryptimi grafiką rasite interneto svetainėje www.airbaltic.com.

Oro bendrovė skraido į daugiau kaip 60 Europos, Skandinavijos, Rusijos, NVS šalių ir Viduriniųjų Rytų miestų. Lietuvoje „airBaltic“ skrydžius vykdo iš Vilniaus, Kauno ir Palangos oro uostų.

„Tez Tour“ siūlo užsakomuosius keleivių skrydžius ištisus metus. „Tez Tour“ organizuoja keliones į Turkiją, Graikiją, Ispaniją, Egiptą, Jungtinius Arabų Emyratus, Tailandą, Kubą, Dominikos Respubliką, Maldyvus bei slidinėjimo kurortus Austrijoje, Italijoje ir Andoroje.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Uz Tukumu pēc literatūras! Tukuma TIC
Pagājušajā gadā Tukums tika iekļauts UNESCO radošo pilsētu tīklā kā literatūras pilsēta. Esam lepni par iegūto statusu un aicinām uz pasākumiem. | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.04.2024 - 30.04.2024 Svini kāzas Jaunpils pilī!  Tukuma TIC
Jaunpils pils ir lieliska vieta kāzu svinēšanai. Senie pils mūri un brīnišķīgā apkārtne padarīs jums tik svarīgos brīžus patiešām | Skatīt vairāk
KANDAVAS PILSĒTAS SVĒTKI - KARNEVĀLS Tukuma TIC
No 24. līdz 25. maijam tiekamies Kandavas pilsētas svētkos "Karnevāls Kandavā"! Būs gan pilsētas modināšana, gan svētku gājiens, amatnieku | Skatīt vairāk
Iedvesmojies laivot Bauskas novadā! Bauskas TIC
Ieskaties, kādas ir laivošanas iespējas Bauskas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49521589sec.