Kauno oro uostas: vasara bus intensyvi

Naujajame Kauno oro uosto vasaros skrydžių tvarkaraštyje numatyta 19 krypčių. Tikimasi, kad didžiausio dėmesio sulauks poilsinės kryptys, kurias šiemet papildys jau devintoji – tiesioginiai skrydžiai į pietų Sicilijoje esantį Komiso oro uostą. Naujasis vasaros skrydžių sezonas prasidės kovo 31 d. Sezono metu numatyti 62 skrydžiai per savaitę, juos iš Kauno oro uosto vykdys aviakompanija „Ryanair“.

Į šios vasaros skrydžių tvarkaraštį sugrįžta pernai rekordinio turistų skaičiaus sulaukę maršrutai į saulėtus Italijos, Ispanijos, Maltos, Kipro ir Graikijos kurortus.

Šią vasarą iš Kauno oro uosto lėktuvai kils net į du Sicilijos miestus – jau nuo pernai pažįstamą Trapanį ir tiesioginių skrydžių sąrašą papildysiantį Komisą, kurį bus galima pasiekti du kartus per savaitę – ketvirtadieniais ir sekmadieniais. Šie miestai vienas nuo kito nutolę daugiau kaip 300 km, tad keleiviai turės nuostabią galimybę savo atostogas ir pažintį su Sicilija pradėti vienoje salos pusėje, o į Lietuvą sugrįžti iš kitos.

Dar viena nauja vasaros sezono kryptis – tiesioginiai skrydžiai į vakarų Airijoje esantį Noką. Tai gera žinia ne tik šioje šalyje gyvenantiems lietuviams, bet ir planuojantiems keliauti po smaragdiniais kraštovaizdžiais garsėjančią vakarinę Airijos pakrantę. Skrydžiai į Noko oro uostą bus vykdomi vieną kartą per savaitę – ketvirtadieniais.

„Planuojantys atostogas šiltuose kraštuose šiemet turės galimybę rinktis net iš devynių saulėtų kurortų, o keliaujantiems Jungtinės Karalystės, Airijos, Vokietijos ir Norvegijos kryptimis pasiūlysime dar daugiau skrydžių. Esame sukūrę visas sąlygas patogiai pasiekti Kauno oro uostą ne tik Lietuvos, bet ir kaimyninių šalių turistams, todėl kaip ir pernai laukiame intensyvaus vasaros sezono“, – sako laikinai einantis Kauno oro uosto generalinio direktoriaus pareigas Jonas Gurskas.

Naujajame tvarkaraštyje numatyti skrydžiai į Kiprą, Maltą, Palmą de Maljorką, Alikantę, Kaljarį, Komisą, Trapanį, Kosą, Rodą, Dubliną, Noką, Londoną (Stanstedą, Getviką, Lutoną), Bristolį, Edinburgą, Birmingemą, Frankfurto Haną, Oslo Rygę. Praėjusiais metais vasaros skrydžių sezono metu Kauno oro uostas sulaukė 544 tūkst. keleivių. Ketvirtadalį visų keleivių sudarė turistai iš kaimyninių šalių.

Kauno oro uostas priklauso tris oro vartus Vilniuje, Kaune ir Palangoje jungiančiam Lietuvos oro uostų tinklui, kuris 2013 metais aptarnavo daugiau nei 3,5 mln. keleivių, pasiūlė keliauti į 33 šalis 68 kryptimis 32 avialinijomis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48562503sec.