Nauja «Wizz Air» kryptis – iš Vilniaus į saulėtąją Larnaką

„Wizz Air“, didžiausia pigių skrydžių bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje*, nuo š.m. birželio 22 dienos skraidins nauju maršrutu iš Tarptautinio Vilniaus oro uosto į Larnaką (Kipras). Tiesioginiai skrydžiai, sujungsiantys Lietuvą su Kipru, du kartus per savaitę bus vykdomi vienu iš naujų kompanijos „Airbus A320“ tipo lėktuvų.

Nuo šiol oro bendrovės „Wizz Air“ skrydžių tinklą iš Vilniaus sudarys 17 maršrutų į 12 šalių. Tikima, kad naujos krypties atidarymas – gera žinia aviacijos darbo rinkai bei turizmo sektoriui abiejuose miestuose, suteikianti keliautojams platesnį pigių skrydžių maršrutų pasirinkimą. Bilietus vos nuo 139 Lt jau galima užsisakyti bendrovės svetainėje wizzair.com.

Larnaka – miestas pietiniame Kipro, dar kitaip vadinamo Afroditės sala, krante. Vienas seniausių Kipro miestų garsėja ne tik 6 tūkst. metų istoriniu paveldu, bet ir įspūdinga gamta, visus metus trunkančiu geru oru ir pramogomis įvairiems keliautojams. Miestas, pasipuošęs tūkstančiais palmių, didžiuojasi architektūra ir gražiausia Kipre tituluojama promenada (palmių apsupta alėja pėstiesiems). Pakrantėje įsikūrusiuose restoranuose gurmanai atras jūros gėrybių virtuvę, o naktinio gyvenimo ieškotojai – barus ir klubus. Miestas traukte traukia nardytojus dėl įspūdingos Viduržemio jūros gyvūnijos ir vieno garsiausio narų traukos objektų pasaulyje – praeitame amžiuje nuskendusio Zenobia laivo. Gamtos mylėtojai Larnakoje žavisi Druskos ežeru, kuriame pavasarį ir rudenį, grįždami iš Afrikos, sustoja pailsėti būriai flamingų. „Wizz Air“ įsipareigojimus Lietuvai dar kartą norime akcentuoti nauju ir ilgai lauktu vasaros sezono maršrutu į Kiprą. Nuo šiol Larnaka iš Vilniaus yra pasiekiama mažiausiomis kainomis, ir mes neabejojame, kad šis maršrutas taps tokiu pat populiariu, kaip ir kiti 16 maršrutų iš Lietuvos, – sako žemų sąnaudų oro transporto bendrovės „Wizz Air“ komunikacijos vadovas Danielis de Carvalho. – Tikimės, kad naujas maršrutas Vilniaus miestui bus naudingas dėl į jį atvyksiančių Kipro turistų srauto – tai skatins darbo vietų kūrimą turizmo ir kituose sektoriuose. Taip pat esame įsitikinę, kad keliautojams iš Lietuvos patiks nuostabūs Larnakos pajūrio kurortai ir, kad šis draugiškas, šiltas miestas taps populiariu tarp ilgų savaitgalio išvykų mėgėjų”.

** kainą į vieną pusę, įskaitant mokesčius, privalomą rinkliavą ir vieną mažą rankinį bagažą.

 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45241523sec.