Nuo rudens – daugiau skrydžių į Daniją

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ prie savo reguliaraus skrydžių tvarkaraščio prideda Bilundą. Vasaros sezono metu pradėti skrydžiai į Danijos miestą ir toliau bus vykdomi 2 kartus per savaitę.

„Pasiteisino mūsų įžvalgos, kad Bilundo kryptis užpildys susisiekimo su Vakarų Danija spragą, – sako „Air Lituanica“ komercijos direktorius Simonas Bartkus. – Į Daniją iš Vilniaus oro uosto iki šiol buvo vykdomi tik skrydžiai į Kopenhagą, todėl prognozavome, kad per vasarą naujuoju maršrutu „Air Lituanica“ perveš 4 tūkst. keleivių“. Prognozės pasiteisino: per pirmą mėnesį jau pervežta 1,8 tūkst. keleivių, orlaivių užpildymas siekia 76 proc.

Bilundas yra centrinėje šalies dalyje, iš jo patogu pasiekti antrą pagal dydį Danijos miestą Orhusą, taip pat Odensę ir Olborgą – trečią ir ketvirtą pagal dydį Danijos miestus. Aplink Bilundo oro uostą gyvena 2,6 mln. gyventojų, oro uostas vykdo daugiau nei 60 tarptautinių maršrutų, tad drąsiai save vadina Vakarų Danijos tarptautiniu oro uostu. Turistams Bilundas taip pat yra žinomas dėl jame veikiančio „Legolendo“ – didžiulės vaikų pramogų oazės. Patogi Bilundo geografinė padėtis sukuria skrydžių poreikį ir įvairų keleivių profilį. S. Bartkus pastebi, kad šio maršruto keleiviai yra ir atvykstantys turistai, ir lietuviai, važiuojantys į „Legolendą“, ir verslininkai ar emigrantai.

Vasaros sezono skrydžiai į Bilundą prasidėjo birželio 16 d., o nuo rugpjūčio 30 d. iš Vilniaus oro uosto bus vykdomi reguliariai 2 kartus per savaitę. Trečiadieniais išskridimo laikas iš Vilniaus – 13 val. 05 min., o šeštadieniais – 14 val. 05 min. Skrydžio trukmė 1 val. 45 min. Skrydžiai bus vykdomi „Embraer 175“ tipo orlaiviu.

„Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto skrenda į Berlyną, Briuselį, Prahą, Miuncheną, Paryžių ir Taliną, vasaros sezono metu skrydžiai vykdomi į Geteborgą ir Malmę, o nuo rugpjūčio 31 d. prasidės skrydžiai į Amsterdamą.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
Nāc un mācies golfu - zaļās kartes kurss ! Jurmala Golf Club & Hotel
Jau sen esi vēlējies apgūt golfa spēles pamatus, etiķeti un noteikumus, bet visu laiku gaidi īsto brīdi! Īstais brīdis ir pienācis!Iegūsti zaļo | Skatīt vairāk
180 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.51175594sec.