«Air Lituanica» bendradarbiaus su «KLM Royal Dutch Airlines» ir «Air France»

Oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ pasirašė bendradarbiavimo sutartį dėl jungiamųjų skrydžių su dviem didelėmis pasaulio kompanijomis „Air France“ ir „KLM Royal Dutch Airlines“. Nuo šiol per Amsterdamą ir Paryžių pasiekti Europos, Šiaurės ir Pietų Amerikos bei Afrikos miestus bus dar paprasčiau.

„Nuo šiol keleiviai galės įsigyti vieną skrydžio bilietą pavyzdžiui kelionei iš Vilniaus į Majamį per Paryžių arba Amsterdamą patogiu laiku ir patrauklia kaina.  „Air France“ ir „KLM Royal Dutch Airlines“ vykdys jungiamuosius skrydžius su mūsų kompanijos tiesioginėmis kryptimis į Paryžių ir Amsterdamą“, – sako „Air Lituanica“ Komercijos direktorius Simonas Bartkus. – Mums labai svarbu, kad galėsime naudotis šių vežėjų itin plačiais bilietų platinimo kanalais ir savo keleiviams pasiūlyti jų puikų aptarnavimą.“

Keleiviai galės įsigyti vieną bendrą bilietą savo skrydžiui su persėdimu Amsterdamo Šipolio arba Paryžiaus Šarlio de Golio oro uoste, keleiviams bus išrašomas „Air France“ arba „KLM Royal Dutch Airlines“ bilietas.  Bilietus bus galima įsigyti beveik visose elektroninėse bilietų paieškos sistemose bei kelionių agentūrose.

„Air France“ ir „KLM Royal Dutch Airlines“ dirbdamos kartu užimą vieną pagrindinių pozicijų oro transporto pramonėje. Jos padengia pagrindinę tolimųjų skrydžių iš Europos rinką. 2013 m. jos pervežė 77,3 mln. keleivių ir 1,3 mln. tonų krovinių.

„Air France“ ir „KLM Royal Dutch Airlines“ skrydžius vykdo 552 orlaiviais. Iš Šarlio de Golio ir Šipolio oro uostų jos siūlo 231 maršrutą į 103 šalis. Amsterdamo Šipolio ir Paryžiaus Šarlio de Golio oro uostai yra vieni didžiausių Europoje, šiuos oro uostus itin vertina keliaujantys į tolimesnius kraštus.

 „Air Lituanica“ iš Vilniaus oro uosto taip pat skrenda į pagrindinius Berlyno, Prahos, Miuncheno, Prahos, Bilundo, Talino oro uostus bei šią vasarą vykdė sezoninius skrydžius į Švedijos miestus Geteborgą ir Malmę. Didžiųjų metų švenčių laikotarpiu – nuo gruodžio 19 d. iki sausio 4 d. – oro linijų bendrovė „Air Lituanica” vykdys tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Londoną, Edinburgą ir Geteborgą.  „Air Lituanica“ skrydžiai yra vykdomi 86 vietų „Embraer 175“ ir 49 vietų „Embraer 145“ tipo orlaiviais.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.49850798sec.