Skrydžiai į Švediją 10 kartų per savaitę

Nuo kitų metų Lietuvos ir Švedijos susisiekimas bus itin geras: oro linijų bendrovė „Air Lituanica“ nuo sausio 26 d. pradeda vykdyti skrydžius į Stokholmo centre esantį Broma (angl. Stockholm Bromma) oro uostą, per savaitę bus pasiūlyta 10 skrydžių.

„Air Lituanica“ – jau žinomas vardas Švedijos aviatoriams. Skrydis į sostinę visada yra „deimantas karūnoje“, juk kaip tik Stokholme ir regione aplink jį yra didžiausia žmonių, verslo, kultūros ir istorinių objektų koncentracija, – naujo maršruto atsiradimą sveikina Lietuvos ambasadorius Švedijos Karalystėje Eitvydas Bajarūnas. – Ilgą laiką Lietuva tiesioginių skrydžių į Švediją neturėjo, o šalies pasiekiamumas – vienas pagrindinių kriterijų, renkantis vietą investicijoms, ieškant verslo partnerių ar planuojant, kur praleisti savaitgalį. Švedija yra labai svarbi Lietuvos ekonominės plėtros partnerė, tad šios šalies pasiekiamumui reikia skirti nuolatinį dėmesį.“ Pasak jo, kol kas neišnaudotas abipusio turizmo potencialas, nors kasmet matomas didėjantis Švedijos turistų srautas Lietuvoje“.

„Air Lituanica“ Komercijos direktorius Simonas Bartkus sako, kad „Air Lituanica“ tęsi savo pažadus – siūlo patogiausias keliones keliaujantiems darbo reikalais. „Keliaujantys į Stokholmą dažniausiai važiuoja į patį miesto centrą, todėl skrisdami į Broma oro uostą, sudarysime galimybę miesto centrą pasiekti greičiau. Be to, pasiūlysime keleiviams patogų skrydžių laiką“, – mano S. Bartkus.

Nuo pirmadienio iki ketvirtadienio skrydžiai vyks rytiniu ir vakariniu laiku, o penktadieniais ir sekmadieniais – tik vakare. Pirmadieniais ir ketvirtadieniais išskridimo laikas iš Vilniaus – 07.50 val., iš Stokholmo – 09.00 val., antradieniais ir trečiadieniais iš Vilniaus – 08.15 val., iš Stokholmo – 09.25 val. Nuo pirmadienio iki penktadienio ir sekmadienį vakariniai skrydžiai iš Vilniaus vyks 17.35 val., iš Stokholmo – 18.45 val. Skrydžio laikas 1 val. 45 min. Broma oro uostas yra vos 8-9 km nuo miesto centro.

„Air Lituanica“ vasaros sezono metu jau vykdė skrydžius iš Vilniaus į du Švedijos miestus – Geteborgą ir Malmę. Skrydžiai buvo vykdomi nuo birželio vidurio iki rugpjūčio pabaigos, abiem maršrutais skraidyta 2 kartus per savaitę, vakariniu laiku. Įmonės planuose yra numatyta ir kitų metų vasarą stiprinti susisiekimą su Švedija.

Prekyba bilietais į Stokholmo Broma oro uostą jau prasidėjo, bilietų kainos nuo 169 LTL / 48,95 EUR. Bilietus galima įsigyti „Air Lituanica“ internetinėje svetainėje www.airlituanica.com arba kitose skrydžių paieškos sistemose, kelionių agentūrose.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48435807sec.